Kan testi

52duygu44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2019
36
24
38
35
Merhaba test yaptım silik çıktı çok hafifti cizgisi sonra birtane daha yaptım 4 adet yaptım ve hepsi silik eskilere bakıyorum hiç birsey yok bir heycan hemen hastaneye gittim. Kan sonucu
17.8 çıktı ama kimseye göstermedim daha hamilemiyim sizce?

Son düzenleme:
Evet hayırlı olsun hamilesin

Adet oldum 1 gün ve yarım sürdü birden kesildim ve test yaptım silik çıktı kan testi yaptırdım 17.8 çıktı işte canım
Adet gününde mi adet oldun??
Yani 2 gün sonra tekrar test yaptırıp sonucun yükselme ve ya düşmesine göre yeniden değerlendirmek lazım bence sonucunu çünkü adet gününün geldigi zamana 100u geçen bir değerin olmalı eğer aşırı geç döllenme olmadiysa tabii.

2 gün erken oldum ve az oldum ve çok arılı oldum bir buçuk gün sürdü birden kesildi test yaptım evde silik çıktı hemen hastaney gittim 17.8 çıktı işte böyle

2 gün erken oldum ve az oldum ve çok arılı oldum bir buçuk gün sürdü birden kesildi test yaptım evde silik çıktı hemen hastaney gittim 17.8 çıktı işte böyle
Doktor zaten dediğim gibi 1 gün sonraya tekrar test istiyecektir sizden ona göre durumunuzu değerlendirir. Şuan teknik olarak değeriniz 5 den yüksek olduğu için hamilesiniz =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…