O Ogu34 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2022 82 22 8 12 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Ogu34 #1 Sabah salıkocağında kan tahlili yaptırdım şimdi bekliyorum ne zaman sonuçlanır yada e nabıza ne zaman düşer Dualarını eksik etmeyin lütfen
Sabah salıkocağında kan tahlili yaptırdım şimdi bekliyorum ne zaman sonuçlanır yada e nabıza ne zaman düşer Dualarını eksik etmeyin lütfen
H Helenatili Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2023 98 72 8 12 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Ogu34 #2 Ogu34 .!.: Sabah salıkocağında kan tahlili yaptırdım şimdi bekliyorum ne zaman sonuçlanır yada e nabıza ne zaman düşer Dualarını eksik etmeyin lütfen Genişletmek için tıkla... Merhaba umarım pozitif sonuç alırsınız, 5 gibi düşer tahminimce benim oyleydi 4 ten sonra düşmüştü. Belirtileriniz var mıydı ?
Ogu34 .!.: Sabah salıkocağında kan tahlili yaptırdım şimdi bekliyorum ne zaman sonuçlanır yada e nabıza ne zaman düşer Dualarını eksik etmeyin lütfen Genişletmek için tıkla... Merhaba umarım pozitif sonuç alırsınız, 5 gibi düşer tahminimce benim oyleydi 4 ten sonra düşmüştü. Belirtileriniz var mıydı ?
O Ogu34 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2022 82 22 8 12 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Ogu34 #3 Helenatili .!.: Merhaba umarım pozitif sonuç alırsınız, 5 gibi düşer tahminimce benim oyleydi 4 ten sonra düşmüştü. Belirtileriniz var mıydı ? Genişletmek için tıkla... Evet belirtiler var
Helenatili .!.: Merhaba umarım pozitif sonuç alırsınız, 5 gibi düşer tahminimce benim oyleydi 4 ten sonra düşmüştü. Belirtileriniz var mıydı ? Genişletmek için tıkla... Evet belirtiler var
H Helenatili Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2023 98 72 8 12 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Ogu34 #4 Ogu34 .!.: Evet belirtiler var Genişletmek için tıkla... bat ne zaman ? Belirtileriniz nelerdi ? benimde bata 3 gün var dün erken gebelik testi yaptım negatifti
Ogu34 .!.: Evet belirtiler var Genişletmek için tıkla... bat ne zaman ? Belirtileriniz nelerdi ? benimde bata 3 gün var dün erken gebelik testi yaptım negatifti