Kan testim negatif ama hala regl olmadım

Meleqmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
387
494
103
Isparta
Merhaba,

Bu yılın başlarında düşük nedeniyle küretaj(kürtaj) oldum. Ardından 60 gün regl olamadım adet söktürücü ardından 3 ay düzenli şekilde regli oluyordum. Bu aya kadar...
Eşimle 8 Ağustos, 11 Ağustos ve 23 Ağustosta korunmasız cinsel ilişkiye girdik. En son reglim 27 Temmuzda oldu 5 gün sürdü bu hesaplamalara göre uygulamadan takip ediyordum. Normalde 24-25 Ağustos gibi regli olmam gerekiyordu olmadım. Dün iç çamaşırımda kahverengi lekelenmeler gördüm. O günde regl olmadığım için doktora gittim 0.407 beta-hcg çıktı. Yani hamilelik yok. Ama dünden beri ağrılarım bitmedi sağ belimde ve sağ kasığımda ağrı var. Gece ateş basıyor uyuyamıyorum sürekli tuvalete çıkıyorum. Doktorum kist olmadığını yumurtalıklarımın çok iyi gözüktüğünü söyledi. Adet söktürücü kullanabilirsin dedi. Ne yapmalıyım? Bu konuda deneyimli olan arkadaşlarımız varsa lütfen yardımcı olun. Teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Merhaba,

Bu yılın başlarında düşük nedeniyle küretaj(kürtaj) oldum. Ardından 60 gün regl olamadım adet söktürücü ardından 3 ay düzenli şekilde regli oluyordum. Bu aya kadar...
Eşimle 8 Ağustos, 11 Ağustos ve 23 Ağustosta korunmasız cinsel ilişkiye girdik. En son reglim 27 Temmuzda oldu 5 gün sürdü bu hesaplamalara göre uygulamadan takip ediyordum. Normalde 24-25 Ağustos gibi regli olmam gerekiyordu olmadım. Dün iç çamaşırımda kahverengi lekelenmeler gördüm. O günde regl olmadığım için doktora gittim 0.407 beta-hcg çıktı. Yani hamilelik yok. Ama dünden beri ağrılarım bitmedi sağ belimde ve sağ kasığımda ağrı var. Gece ateş basıyor uyuyamıyorum sürekli tuvalete çıkıyorum. Doktorum kist olmadığını yumurtalıklarımın çok iyi gözüktüğünü söyledi. Adet söktürücü kullanabilirsin dedi. Ne yapmalıyım? Bu konuda deneyimli olan arkadaşlarımız varsa lütfen yardımcı olun. Teşekkür ederim...
İçin rahat etmesi açısından 1 hafta sonra kan tekrarı yaptırabilirsiniz belki geç döllenme olduysa bir ihtimal canım

İçin rahat etmesi açısından 1 hafta sonra kan tekrarı yaptırabilirsiniz belki geç döllenme olduysa bir ihtimal canım
Evet bende öyle düşünüyorum. Ama doktorum hiç geç döllenmeden bahsetmedi. Bu ağrı+lekelenme sonrası ne kadar süre sonra hcg yükseliyor bunu da merak ediyorum. Daha önce bu tarz bir olay yaşayan var mıdır?

Evet bende öyle düşünüyorum. Ama doktorum hiç geç döllenmeden bahsetmedi. Bu ağrı+lekelenme sonrası ne kadar süre sonra hcg yükseliyor bunu da merak ediyorum. Daha önce bu tarz bir olay yaşayan var mıdır?
Oho vallaha burda o kadar
Çok ki gebelik testi 0 çıkıp on gün sonra hamilelik haberi alan seni asla umutlandırmak istemem ama böyle şeyler yaşanıyor ve oluyor inşallah hamilesindir ve geç döllenme de normal gebeliğe göre bir hafta fark atıyo diye biliyorum yanlış bilmiyorsam eğer

Oho vallaha burda o kadar
Çok ki gebelik testi 0 çıkıp on gün sonra hamilelik haberi alan seni asla umutlandırmak istemem ama böyle şeyler yaşanıyor ve oluyor inşallah hamilesindir ve geç döllenme de normal gebeliğe göre bir hafta fark atıyo diye biliyorum yanlış bilmiyorsam eğer
Çok teşekkür ederim 😇😇 Umarım öyle olur 🥰🥰

Canım merhaba tekrar kan verdinmi sonuç nedir
Yeniden kan veremedim ama bugün kahverengi çok belirgin pıhtısız kanamam oldu. O nedenle bekleme kararı aldım. Eğer devam ederse regl olursam gitmeyeceğim. Olmazsam yerleşme kanamasından/geç döllenmeden şüpheleneceğim. Ona göre hareket edeceğim. Çamaşır suyu testini denemiştim dün onda berrakken bulanıklaşıp kabarmıştı. :( Pıhtısız olması ümitlendiriyor ama devam ederse negatif :((

Anladım canım
Yeniden kan veremedim ama bugün kahverengi çok belirgin pıhtısız kanamam oldu. O nedenle bekleme kararı aldım. Eğer devam ederse regl olursam gitmeyeceğim. Olmazsam yerleşme kanamasından/geç döllenmeden şüpheleneceğim. Ona göre hareket edeceğim. Çamaşır suyu testini denemiştim dün onda berrakken bulanıklaşıp kabarmıştı. :KK43: Pıhtısız olması ümitlendiriyor ama devam ederse negatif :KK43:(
Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Merhaba,

Merhaba cnm bende bu ay olmadım gebelik yok ve 43 gün oldu banada doktor sorun yok dedi ama hala olmadım kasık ağrım falan var. Gebelik yok ise emin isen kekik suyu iç sabah akşam aç karnına ada çayı tüket adet söktürücü hareketler yap ben öyle yapıyorum ama olmadım 😔

Merhabalar hanımlar
Benim de normalde reglim hep düzenlidir ama bu ay 3 gün gecikti ve sol kasığımda ağırlık var gibi şişkinlik var gibi ağrı var. Bugün test yaptım belirgin bir şekilde tek çizgi çıktı. Hamilelik yoksa kistten falan şüpheleneceğim ama 2 ay önce doktora gittim kontrol için ve herşey normal çıkmıştı. Bilemedim hamilelik ilerleyen günlerde belli olabilir mi acaba???

Güncelleme~
30'undan 3'üne kadar regl oldum o yüzden hamilelik beklememiştim. Az önce acile gittim mide bulantısı ve ağrı nedeniyle beta hcg'm 86,07 çıktı. 26'sında doktor negatif demişti 0.407 cıkmıştı biliyorsunuz ona göre artmış ama hafta bazında baktığımda ve kanama olduğu için düşük ya da dış gebelik mi diye korkuyorum :((

merhaba, bugün gecikmenin 17. günü 3 gün önce beta 1.20 çıktı. 1 hafta önce muayene oldum rahimde kalınlaşma var gebelikte olabilir adette. ara ara ağrılarım oluyor kayboluyor. benim durumumda olanlar var mı?

merhaba, bugün gecikmenin 17. günü 3 gün önce beta 1.20 çıktı. 1 hafta önce muayene oldum rahimde kalınlaşma var gebelikte olabilir adette. ara ara ağrılarım oluyor kayboluyor. benim durumumda olanlar var mı?
17 gün biraz fazla sanırım :(( İnşallah hamilesindir 😇😇

Güncelleme~
30'undan 3'üne kadar regl oldum o yüzden hamilelik beklememiştim. Az önce acile gittim mide bulantısı ve ağrı nedeniyle beta hcg'm 86,07 çıktı. 26'sında doktor negatif demişti 0.407 cıkmıştı biliyorsunuz ona göre artmış ama hafta bazında baktığımda ve kanama olduğu için düşük ya da dış gebelik mi diye korkuyorum :KK43:(
0.407 çıktıktan sonra mı 30-3 arası adet oldunuz?

0.407 çıktıktan sonra mı 30-3 arası adet oldunuz?
Evet 26 sında 0.407 çıkmıştı 30 u ile 3 u arasında regl oldum ya da normal bir kanamaydı (lekenme değildi baya pedi dolduracak kadar fazlaydı hatta ilk defa carsafa geçmişti) 5'inde 86 çıktı tam 48 saat sonra yeniden kan verdim 206.7 çıktı doktorum 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi. Olması gerektiği gibi artmış dedi... Önceki düşük olduğu için içim içimi yiyor yarın akşam kendim kan verip cuma günü ilk hamileliğimin/kürtajımın doktoruna muayeneye gideceğim. 😇 Ben regl(ya da ona benzeri olduğum şey) olunca ümitsizliğe kapılmıştım. Öncesinde ilk hamileliğimdeki ağrılarım vardı ikisinde de önce gögüslerden hissettim. Domestos testini yapmıştım o da kabarmıştı ve çok belliydi. Doktor adet söktürücü yazdığında da kullanmadım. Bi de hormonlar değiştiği için ses tellerim çatallaştı bogazımda sorun olmadığı için ondan da süphelenmiştik. Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almamızı sağlar. Sırada kese ve kalp atışlarımız var burayı güncellemeye devam edeceğim. 🥰

~ Bu arada doktorum 23 Ağustosta yumurtamış olabileceğimi söyledi. İlginç bir ilerleyiş gösteriyoruz kızlar ama bu şekilde de olabiliyormuş 😇

Evet 26 sında 0.407 çıkmıştı 30 u ile 3 u arasında regl oldum ya da normal bir kanamaydı (lekenme değildi baya pedi dolduracak kadar fazlaydı hatta ilk defa carsafa geçmişti) 5'inde 86 çıktı tam 48 saat sonra yeniden kan verdim 206.7 çıktı doktorum 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi. Olması gerektiği gibi artmış dedi... Önceki düşük olduğu için içim içimi yiyor yarın akşam kendim kan verip cuma günü ilk hamileliğimin/kürtajımın doktoruna muayeneye gideceğim. 😇 Ben regl(ya da ona benzeri olduğum şey) olunca ümitsizliğe kapılmıştım. Öncesinde ilk hamileliğimdeki ağrılarım vardı ikisinde de önce gögüslerden hissettim. Domestos testini yapmıştım o da kabarmıştı ve çok belliydi. Doktor adet söktürücü yazdığında da kullanmadım. Bi de hormonlar değiştiği için ses tellerim çatallaştı bogazımda sorun olmadığı için ondan da süphelenmiştik. Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almamızı sağlar. Sırada kese ve kalp atışlarımız var burayı güncellemeye devam edeceğim. 🥰

~ Bu arada doktorum 23 Ağustosta yumurtamış olabileceğimi söyledi. İlginç bir ilerleyiş gösteriyoruz kızlar ama bu şekilde de olabiliyormuş 😇
23 Ağustos da yumurtlama olduktan sonra bende adet görmüş olamazsınız normal hamilelik dd adet olmaz diye biliyorum

23 Ağustos da yumurtlama olduktan sonra bende adet görmüş olamazsınız normal hamilelik dd adet olmaz diye biliyorum
Az önce bir hcg daha yaptırdım. 109'a inmiş gözüküyor hiç birşey anlamadım. Yarın 4'de yeniden doktoruma gideceğim randevu aldım. 🥺 Bizim için gerçekten stresli ve yorucu bir süreç oldu. Ne yapacağız bilmiyorum bir yükseliyor şimdi azaldı. -.- Çok sağlıklı ilerlemiyor gibi :((

Az önce bir hcg daha yaptırdım. 109'a inmiş gözüküyor hiç birşey anlamadım. Yarın 4'de yeniden doktoruma gideceğim randevu aldım. 🥺 Bizim için gerçekten stresli ve yorucu bir süreç oldu. Ne yapacağız bilmiyorum bir yükseliyor şimdi azaldı. -.- Çok sağlıklı ilerlemiyor gibi :KK43:(
Allah sağlıcakla doğru zaman da kucağınıza almayı nasip etsin. Adet gibi. Birşey oldum diyorsunuz zaten sağlıklı bir gebelik değil anladığım kadarı ile. Düşüş olması da beta da öyle. Hepimiz çok istiyoruz erken öğrenmek böyle sitreslere sokuyor hepimizi. Günler geçmek bilmiyor. Halbuki sırtımıza yaslansak zaman tıkır tıkır geçse

Az önce bir hcg daha yaptırdım. 109'a inmiş gözüküyor hiç birşey anlamadım. Yarın 4'de yeniden doktoruma gideceğim randevu aldım. 🥺 Bizim için gerçekten stresli ve yorucu bir süreç oldu. Ne yapacağız bilmiyorum bir yükseliyor şimdi azaldı. -.- Çok sağlıklı ilerlemiyor gibi :KK43:(
Merhaba, sonucunuz ne oldu acaba, gebelik sağlıklı ilerliyor mu

Back
X