Kan Testim Negatif ama Kaset testte silik çıktı

ESRA KOCA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhabalar, adet düzensizliğim olduğu için regl gecikmemi pek hesaplayamıyorum ama 2 gün önce kaset test yaptım 2. çizgi silik çıktı sonra akşamına kan testi verdim ama kan testinde negatif çıktı biliyorum hamilelik ve regl ağrıları birbirine benziyor ama 1 haftadır bel ağrısı kasık ağrısı göğüsümde dolgunluk hissediyorum bir de sabahları ve ara ara olmak üzere aşırı bulantım oluyor bu durumu yaşayan arkadaşlar var mıdır? Destek olabilirseniz çok sevinirim

Onemli olan kan testi. Yalancı pozitiflik veren cok fazla test var.
Ama adet duzensizliginiz varmış, sonradan bir gebelik olmuş olabilir tekrar kan verin

Canım sen ne yaptın beta hCG tekrarladınmı

Merhaba ne yaptınız acaba

Bozuk teste denk gelmiş sin

Benim başıma gelmişti ki kan testi negatif test Çubuk pozitif bence bebek planlıyorsanız test yaparak kendinizi yormayın adetiniz Gecikirse yapın hem bu şekil strese girmemiş oluyor vücut
Doğru söylüyorsun tatlım ama ben zaten hamileyim Rabbim isteyenlere versin

Benim başıma gelmişti ki kan testi negatif test Çubuk pozitif bence bebek planlıyorsanız test yaparak kendinizi yormayın adetiniz Gecikirse yapın hem bu şekil strese girmemiş oluyor vücut
Bende de bütün belirtiler vardı idrar testinde çıktı kanda sadece beta 2 çıktı Dr gebelik yok dedi adet söktürücü verdi ben içmedim ve eylül 22 son adet tarihim di ekimde adet olmadım testte çıkmadı kasımda kanda çıkmadı ve kasımda da adet olmadım aralık 15 te ultrasonda 7 haftalık gebe olduğumu ögrendim şimdide yine aynı oldu geç döllenme bundada 25 nisan son adetim 25 mayıs olmadım haziran olmadım Haziran'da test yaptım çıkmadı taakii haziran 15 ı beta 18.8 çıktı idrarda da fotoda bile görünmeyen silik çizgi üzerine kan verdim ve şuan tam
8+1 haftalık gebeyim

Sağlıkla ilerler inşallah Buda çok enteresan bi olay bende direk kanda 3600 çıkmıştı 4 gün gecikmeyle iki gün geçikmeyle de teste görmüştüm çift çizgi sen baya geç öğrenmişsin hamileliğinğhen 4+4 de sanırım öğrenmiştim kese de görmüştüm senin minik geç dölenme olmuş oluyor sağlıkla gelsin inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Evet tatlım teşekkür ederim canım allah razı olsun çok erken ögrendim ben geç döllenme olmuş ben iki hafta önce gördüm keseyi sen hamile misin yoksa doğum yaptınmı canım

`