Kan testim negatif:(

zanil

TATLI KOCAMMMMM
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
432
0
46
Manisa
merhaba bayanlar 28 kasımda adat olmam lazımdı 30 kasımda kan testi yaptırdım adetim gelmediği için ama değerim 0.100 çıktı negatif dedi doktor üzerinden 2 gün daha geçti ama hala adet olmadım benim gibi olupta kan testinde hamile olduğu ortaya çıkmayan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum hadi güzel şeyler söyleyin bana:)

böyle bi ihtimal olabilir mi? bu arada belim ve bacaklarım kopacak gibi ağrıyor ne zaman yaptırayım kan testini birdaha?

belinde ve bacağında ağrı varsaa regl döneminin geçmesiyle bu ihtimal yükseliyor.. ben hamile kaldığım halde adet görmüştüm az da olsa. 1.5 aylıkken ogrendım surpriz olmuştu. kan testi yaptırmalısın bence :)

he bu arada döllenmeden ıtıbaren 15 gün içinde test yaptırırsan anlayamazsın en az 15 günlük olmalı gebeliğin

belinde ve bacağında ağrı varsaa regl döneminin geçmesiyle bu ihtimal yükseliyor.. ben hamile kaldığım halde adet görmüştüm az da olsa. 1.5 aylıkken ogrendım surpriz olmuştu. kan testi yaptırmalısın bence :)

canım benim ağzın bal yesin inş.:) birdaha ne zaman yaptırmalıyım kan testini?

kaç gün geciktiyse adetn normal adet olmayı beklediğin tarihten ititbaren 10 gün sayarsak 1 hafta sonra yaptır cnm.. umarım beklediğin sonuc olur..

birde dok. dediki 2 3 gün daha adetin gelmezse şu ilacı kullan dedifulubel mi ne yazıyo okunmuyo yazısı bide adetin gelince
adetinn 5 günü klomen yazmış bunlar ne ilacı kızlar kullandınız mı siz?

kaç gün geciktiyse adetn normal adet olmayı beklediğin tarihten ititbaren 10 gün sayarsak 1 hafta sonra yaptır cnm.. umarım beklediğin sonuc olur..

evet adet gecikmesinden en az 1 hafta sonra kan testi yapilmali cok erken yapilirsa hamile bile olsan negatif cikar testte

hmmmm demekki pazartesi bi başka dok. daha gidecem tabi eğer adet olmazsam buda negatif derse puffffff sıktı valla derdimize bak gecenn saat 3 sabahın 5i hep aklımız orda.... allahım nasip etsin inş. kardeşler....

birde dok. dediki 2 3 gün daha adetin gelmezse şu ilacı kullan dedifulubel mi ne yazıyo okunmuyo yazısı bide adetin gelince
adetinn 5 günü klomen yazmış bunlar ne ilacı kızlar kullandınız mı siz?

klomen icin netten baktim Klomifen sitrat (klomen, gonophene) ile yumurtalık uyarılması tedavisi genellikle dört ya da beş siklus kullanılır. Bu süre zarfında ovulasyon ve gebelik oluşmazsa başka bir tedavi seçeneği tercih edilir.

klomen icin netten baktim Klomifen sitrat (klomen, gonophene) ile yumurtalık uyarılması tedavisi genellikle dört ya da beş siklus kullanılır. Bu süre zarfında ovulasyon ve gebelik oluşmazsa başka bir tedavi seçeneği tercih edilir.

ya alacam ilaçları nasipse ama kullanmayacam... şimdilik he ne zaman bir dktr dahahamile değilsin dedi he o zaman kullanacam nasipse iyi bi fikir mi? klomen in yanında yazdığı ilaç adet söktürücü sanırım şimdilik dursun baalım...içmeyeyim demi?

ya alacam ilaçları nasipse ama kullanmayacam... şimdilik he ne zaman bir dktr dahahamile değilsin dedi he o zaman kullanacam nasipse iyi bi fikir mi? klomen in yanında yazdığı ilaç adet söktürücü sanırım şimdilik dursun baalım...içmeyeyim demi?

canim ben sana kullan veya kullanma diyemem ki, her ilac kisiden kisiye farkli etki yapar ama istersen klomen hakkinde konu acmislar bu linkte o ilaci kullanan bayanlardan fikir alabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392881-klomen-gonaphene-hamislige-ugrasanlar-hamisler.html

kızlar ben hala adet olmadım bugun 7. gün oldu demin sitede karbonat testini yaptım köpük köpük oldu açtım bide idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı bana bi akıl verin..ama 2. cizgı hemen çıkmadı 1 saat sonra baktığımda gördüm

yarin sabah idrar testini tekrarla canim cift cizgiyse git kan testi yaptir ilaclarida hemen alma eger adet olursan al belki gerek kalmaz
rabbim gönlüne göre versin

sağol canım benim tek kaygım kan testinde negatif çıkma durumunda hala hamile olmam mümkün mü bu benim hayatmda yaşadığım ilk gecikme...

Back
X