Kan testim negatif:(

Zanil çok üzüldüm canım :( En kısa zamanda rahatsızlığım geçer ve bebişine kavuşursun inşallah..

Merhaba az çok geçmişi okudum zanil senin adına çok üzüldüm canım bende senin gibi hamile sanıyodum kendimi 7 cm lık kist olmuş duphaston verdi doktor birde adaçayı içiyorum ben, benden tavsiye doğum kontrol hapı kullanma sonuçta hormonlarınla oynuyor benim doktorum alanında çok iyi bir doçent ve bende daha evvelde olmuşru kist o zamanda vermedi reglden sonra gel boyutuna bakalım dedi, kür fln da uygulama bence...

Merhaba az çok geçmişi okudum zanil senin adına çok üzüldüm canım bende senin gibi hamile sanıyodum kendimi 7 cm lık kist olmuş duphaston verdi doktor birde adaçayı içiyorum ben, benden tavsiye doğum kontrol hapı kullanma sonuçta hormonlarınla oynuyor benim doktorum alanında çok iyi bir doçent ve bende daha evvelde olmuşru kist o zamanda vermedi reglden sonra gel boyutuna bakalım dedi, kür fln da uygulama bence...

sağol canım teşekkkrler adaçayının vasfı ne inşallah bende duphastonla adet olabilirim diğerlerine gerek kalmaz umuyorum bakalım nasip sen ne durumdasın şimdi hala kistin duruyomu?

Kızlar bişi sorcam size bi tane jel varmış ilişki sırasında kullanılıomuş spermlerin daha hızlı hareket etmesini sağlayıp ölmesini engelliomuş ne jeli bu?? Bilen varmı

Kızlar bişi sorcam size bi tane jel varmış ilişki sırasında kullanılıomuş spermlerin daha hızlı hareket etmesini sağlayıp ölmesini engelliomuş ne jeli bu?? Bilen varmı

Cnm evet ben duydum o jeli pree seed kayganlastirici jel kullanan ark.var ama ben denemedim

kızlar dün kekik suyu kürüne bugunse civanperçemi kürüne başladım moralim çok bozuk aşırı gerginlik yaptı bende şiştim kaldım durma ağlayasım var

kızlar bugun adet oldum eğer geçen ay adet olsaydım 28 inde bu ay 26 sında olacaktım geçen ay hiç olmadım ama bu ay gene 26 sında oldum koçum benim saat gibi işliyo:) şaka bi yana geçen ay neden adet olmadım o zaman ben?????

Back
X