kan testim pozitif cikti :)

kaymaklim

bismillah
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
973
3
96
Fransa
kizlar sabah kan testi yaptirdim bugun 10.gunum pozitif cikti deger 32.80 cikti sizce deger nasil
hepinize cok tesekkur ederim yanimda oldugunuz icin cok sagolun ins degerim katlanir saglikli bi bebek nasip eder mevlam bana ve tum isteyenlere dularinizi eksik etmeyin

kayymaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk süppersin yaaaaaaaaaaa
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: canım ya inşallah katlaya katlaya gidiceksin sen hiç merak etme senin için o kadar sevindim ki darısı bizim başımıza

kaymaklim sen ikinci bebegimi istiyorsunda olmuyordu??ilki hemen olmusmuydu senin?? tebrik ederim...

tebriklerr 10.güne nazaran değerin iyi kat kat katlanır inşş....rabbim tamamına erdirsin inşş

kizlar sabah kan testi yaptirdim bugun 10.gunum pozitif cikti deger 32.80 cikti sizce deger nasil
hepinize cok tesekkur ederim yanimda oldugunuz icin cok sagolun ins degerim katlanir saglikli bi bebek nasip eder mevlam bana ve tum isteyenlere dularinizi eksik etmeyin

kayMaklim gozunaydin insallah saglikla sihhatle ve zamaninda kucagina aldigin gunleri de gorursun tatlim

ANCAK AKLIM KARISTI BIZIM SENINLE AYNI GUNDE TRANSFERIMIZ SENINDE 29 MARTTA DEGILMIYDI YANLIS MI HATIRLIYORUM EGER OYLEYSE NASIL 10.GUN OLUYOR CANIM BENIM BUGUN 8.GUNUM TRANSFER GUNU SAYILMIYORMUS

canim 10. gun icin iyi bir deger 12. gun ikiye katlayarak 65 olsa 14. gun 130 yani cokiyi hamilesin kesinlikle tebrikler.......kacinci denemeydi???

kaymaklı tebrikler cnm ççoook güzel haberler bunlar bizlerede duymak çok iyi geliyor sonuna kadar sorunsu bi gebelik geçirip bebğini sağlıkla kucağına almanı dilerim..

coook tebrik ederim arkadasim Allah tamamina erdirir insallah ne guzel bende ilk negatifi aldim ikinci dondurulmus negatif yani iki negatif umudum kalmamisti ama boyle haberleri duyunca umutlaniyorum

Tebrikler...

Insallah hersey istediginiz gibi gider...

Darisi ümitle bekleyen Anne adaylarina....

Tebrikler Kaymaklim,

Test trihini erkene aldin herhalde;-)) Umarim sorunsuz ilerler hersey. Benimde yarin ikinci kan testim var..Allahim su sonuclarimiz katlanarak cogalsinn;-))) Hakkimizda hayirlisi..

Sevgiyle sarildim herkese

tebrik ederim kaymaklım allah kucağına almayı nasip etsin darısı isteyenlerin başına..

Back
X