- Konu Sahibi elifbikcik
-
benim adetten 2 gün sonra bile silik çıkmıştı ama hamileydim, adetten 1 hafta önce yaptırdığım kan testi ise negatifti bu muhtemelen yumurtlama günüyle alakalı. Büyük ihtimal hamilesin allah hayırlısını versin inşallah tam adet gününde kan testi garntidir bence...
eğer adetin düzenliyse 28- 30 günde oluyorsan tam adet tarihinde yapılan kan testi doğru sonuç verir diye biliyorum, ben idrar testini ilkinden sonra 3-4 gün daha tekrarladım ve tam 1 hafta sonra kan testi yaptırmıştım ama değer olması gerekenden biraz düşüktü ve sonuçta 8 haftalıkken kaybettim malesef şimdi tekrar olsun istiyorum Allah hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah, seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz, stres yapmadan gördüüğün çift çizginin keyfini çıkarmaya bak...
Canım ceevap verdiğin için çok teşekkür ederim burda diğer arkadaşlarımın açtığı konuları gezince pekte sevinmiyim dedim geneldede pozitif sonuç pek yanlış çıkmaz diyorlar ama bilemedim oyüzden üç gün var çıkarmiki kanda yada çıkmazsa az daha beklemem mi gerekir :s bide adet olcakmışım gibi rahmim böle sızlıyor hic belirtim yok :) yarın bir yaptırıyım olmadı kan testini açıklığa kavuşsun
bence de önce yaptıkların negatif olup da sonradan çift çizgiyi yakalamış olman umut vericii, kan testinde çıkmazsa 1 hafta falan sonra yine gelmezse bence sadece test yaptırmak yerine doktora git gerekirse doktor yine kan testi istiyecektir nasıl olsa, hem de muayene olmuş olursun, belirtin varmı hiç, ben de heycanlandım:))))
merhaba canim ben adetimden once ogrendim hamile oldugumu.
Ama idrar testinde cikacagini sanmiyorum kan tahlilik yaptirmani oneririm. Kan tahlilinde 5 gunden sonraki tum hamilelikler cikiyormus nitekim ben ogrendigimde 10 gunluk hamileymisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?