kan testimi yaptırıyımmı arkadaşlar...

elifbikcik

ASYA
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
47
0
36
İstanbul
Regl dönemime beş gün kala idrar testi yaptım silik bir ikinici çizgi oluştu 4 gün kala yaptım daha belliydi bugün 3 gün kaldı bidaha yaptım yanlışlıkmı var diye daha belirmiş ama yinede silik bakınca direk belli yani digerine göre silik sevinmekte istemedim acaba hamileyim diye adet olcakmışım gibi hissediyorum çok kasıklarımda agrı yok ama sızlama gibi böle değişik bir his var hic bir belirtimde yok :) testleri hep değişik markalarla yaptım belkim yanlıştır diye hepsinde aynı kararsız kaldım ne olcek benim halim :):):) kan testi yaptırsam negatif cıkarmı acaba birde 3 gün varya nedersiniz cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler....

canim testler pozitif cikmis hamilesin buyuk ihtimalle
kesinlikle kan testi yaptir.

Canım ceevap verdiğin için çok teşekkür ederim burda diğer arkadaşlarımın açtığı konuları gezince pekte sevinmiyim dedim geneldede pozitif sonuç pek yanlış çıkmaz diyorlar ama bilemedim oyüzden üç gün var çıkarmiki kanda yada çıkmazsa az daha beklemem mi gerekir :s bide adet olcakmışım gibi rahmim böle sızlıyor hic belirtim yok :) yarın bir yaptırıyım olmadı kan testini açıklığa kavuşsun

benim adetten 2 gün sonra bile silik çıkmıştı ama hamileydim, adetten 1 hafta önce yaptırdığım kan testi ise negatifti bu muhtemelen yumurtlama günüyle alakalı. büyük ihtimal hamilesin Allah hayırlısını versin inşallah tam adet gününde kan testi garntidir bence...

çok teşekkür ederim cevabın için canım yarın bi gidip yaptırırım olmadı açıklığa kavuşur silik cıkan test sonucundan sonra kan testi yaptırdınmı benimde bisecik kalmadı 3 gün bakalım kan testi yaptırdığımda çıkmazsa kesin yokmu anlamına geliyor peki biliyormusun

eğer adetin düzenliyse 28- 30 günde oluyorsan tam adet tarihinde yapılan kan testi doğru sonuç verir diye biliyorum, ben idrar testini ilkinden sonra 3-4 gün daha tekrarladım ve tam 1 hafta sonra kan testi yaptırmıştım ama değer olması gerekenden biraz düşüktü ve sonuçta 8 haftalıkken kaybettim malesef şimdi tekrar olsun istiyorum Allah hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah, seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz, stres yapmadan gördüüğün çift çizginin keyfini çıkarmaya bak...

canım ya çok üzüldüm rabbim hepimize hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah...ben karmaşık kaldım burda okuduklarım doğrultusunda ondan bir konu acıyım bilgisi olan arkadaşlarım bilgilendirsin istedim yarın yaptırıcam kan testini sonucuda çıkar çıkmaz yazarım bundan önce yaptığım testler hep negatifdi pozitif çıktıysa vardır birşeyler diyorum bir yandan kan testinde ya çıkmazsa diyorum ama yarın yaptırıcam kan testini kararım kesin :):):) soru işaretli gitsin en azından aklımdan eğer sonuç negatifse adetim geçerse tekrarlıyımmı kan testini bilgin varmı

canim en yakin bi saglik ocagina git yaptir testini negatif cikacagini sanmiyorum ama cikarsa ve hala adet görmediysen tekrar yaptirabilirsin.

bence de önce yaptıkların negatif olup da sonradan çift çizgiyi yakalamış olman umut vericii, kan testinde çıkmazsa 1 hafta falan sonra yine gelmezse bence sadece test yaptırmak yerine doktora git gerekirse doktor yine kan testi istiyecektir nasıl olsa, hem de muayene olmuş olursun, belirtin varmı hiç, ben de heycanlandım:))))

tamam ozaman adet olana kadar ümit kaybetmek yok yarın yaptırıcam kan testini çıkmassa ve adetim geçerse tekrar yaparım benide acaba mı dedittiren farklı testlerin hepsiyle pozitif olmasıydı canım yaa hic belirtimde yok anlamadım yani ben aksine adet olcakmışım gibi hissediyorum 5 gün öncede silik cıkmıştı adetimden gitmedim hic belirtim yok diye şimdi 3 gün kaldı hala adet olcakmışım gibi böle tam rahim bölgem agrı degil ama değişik bir his var diyim :):):):):)

merhaba canim ben adetimden once ogrendim hamile oldugumu.
Ama idrar testinde cikacagini sanmiyorum kan tahlilik yaptirmani oneririm. Kan tahlilinde 5 gunden sonraki tum hamilelikler cikiyormus nitekim ben ogrendigimde 10 gunluk hamileymisim

merhaba canim ben adetimden once ogrendim hamile oldugumu.
Ama idrar testinde cikacagini sanmiyorum kan tahlilik yaptirmani oneririm. Kan tahlilinde 5 gunden sonraki tum hamilelikler cikiyormus nitekim ben ogrendigimde 10 gunluk hamileymisim

canım sen nekadar önce öğrenmiştin ben ozaman yaptırıyım bu testi sonucta üc gün var adetime cıkar mutlaka... idrar testine bende şaşırdım farklı markalarda denedim yanlıştır diye hepsinde aynı sonuç inşallah doğru sonuçtur gönlümüzdeki gibi olur... :18:

canım farklı farklı markalarda yaptıysan testi ve hepside çift çizgiyse silikte olsa %99 hamilesin bence.. zaten idrar testinde çizgi varsa kan testinde netleşir kan testinde 1bucuk haftalık hamilelikler bile tespit ediliyo tabi hcg hormonunun salgı düzeyine de bağlı ama idrar testinde çizgiler çiftse muhtemelen 3 hafta 4 haftalık belkide hamilesindir.. kan testi yaptır net sonucu öğrenirsin kan testinin yanılma payı neredeyse hiç yok tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…