kan testınde hamıle cıktım fakat ultrasonda gorulmedı YARDIM EDIN KORKUYORUM

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün kendini sitrese sokma daha yeni oldugundan ultrosonda görünmeyebiliyomuş allahın izniyle hamilesındir dış gebelik falan degildir kendine iyi bakman lazımkı bebeginde iyi olsun herşey gönlünce olsun bende 2 .çocugu düşünüyorum darısı başıma allahın izniyle inş.

canım
hayırlı uğurlu olsun hamileliğin.
daha çok yeni hamileliğin bir kaç hafta geçsin hele gözükür mutlaka.
çok küçük ondan görülmemiştir.
sıkma canını,eminim kötü bir şey yoktur.
Kalbini ferah tut tatlım.

merak etme arkadaşım benim değierim 446 idi gittiğimde doktor görmedi ama telaş etme 3000 lerden sonra görebiliriz dedi keseyi ona söylemesi kolay ama bekleyene zor

benim beta hcg 780 ken kese görünmedi 1 hafta sonra gittim keseyi gördü doktorum zaten bana baştan söyledi şu an keseyi göremeyiz daha çok minik diye merak etme canım 1-2 hafta sonra görürsün inşallah bebişini

benim beta hcg 780 ken kese görünmedi 1 hafta sonra gittim keseyi gördü doktorum zaten bana baştan söyledi şu an keseyi göremeyiz daha çok minik diye merak etme canım 1-2 hafta sonra görürsün inşallah bebişini

1 hafta sonra ki yani kese gözüktükten sonra ki B hcg degeri neydi peki canim?

arkadasim hic korkma kan test en erken gosteren testtir ve yanilma payi da yoktur...senin bebegin daha minnacik onu gorememen normal ki ben de 6+3 iken bile gorememistim senin gormen icin birkac hafta gecmesi gerek hemen korkma bence hakkinda hayirlisi olsun insallah...

zelal merhaba canım sakın korkma bendede aynısı oldu. pazartesi gittim ultrasyonda görülmedi sonra kan testi yaptırdım beta 600 çıktı.doktor var ama küçük dedi. bugün gittim yani 5 ün geçti ultrasyonda görüldü çok şükür.bir sorunda yok inşlalh öyledir seninkide akannehiryerimseniben:teselli::CüvCüv:CüvCüv:CüvCüv:CüvCüv:CüvCüv:CüvCüv:CüvCüv:CüvCüv:

Back
X