Kan testinde negatif çıkmasına rağmen sonradan hamile olduğunu öğrenenler ne zaman öğrendiler??

Bastinseltiks

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2020
14
5
16
33
Merhabalar normalde 17 sinde adet olmam gerekiyordu adetim geciktikten 5 gün sonra kan testi negatif çıktı bugun 9. Gün gün içinde idrar testide negatif çıktı adet tarihinden itibaren adet olacagm günler hafif sancı vardı artık yok gebelik ihtimali var mıdır??

Geç döllenme ihtimali var ama 9 gün az süre değil adetin düzenlimidir

Her ay olurum hatta 2 gün öne gelir ama suan adet olcakmısım gibi hissetmiyorum bide Dr sağ yumurtalıktan yumurtalığımı gec yumurtladığımı soyledi 2 3 gunde adet olmazsan adet söktürücü iç dedi sağ kasıpım dizlerimin üzerindeyken batma oluyo ara ara gögğs akıntı gbi belirti olmadı hiç ara ara 2 defa beyaz akıntı oldu o da pecete ye gelicek kadar kisti de yok üstelik

Her ay olurum hatta 2 gün öne gelir ama suan adet olcakmısım gibi hissetmiyorum bide Dr sağ yumurtalıktan yumurtalığımı gec yumurtladığımı soyledi 2 3 gunde adet olmazsan adet söktürücü iç dedi sağ kasıpım dizlerimin üzerindeyken batma oluyo ara ara gögğs akıntı gbi belirti olmadı hiç ara ara 2 defa beyaz akıntı oldu o da pecete ye gelicek kadar kisti de yok üstelik
Canım bilemedimki kanda vermişsin aslında bi erken test yap istersen yoksa zaten gecikmedir sıtres falan kaynaklı tabi inşallah hamilesindir regl olmadıkça umut herzaman var dır

Benim bir arkadaşım da tam bir ay gecikme olmasına rağmen birtürlü kanda çıkmıyordu .. ama bişey içmedi bekledi ve en sonda çıktı 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Bir ay uzun bir süre olmasına rağmen çıkmamıştı bir türlü

Benimde gebeliğim geç döllenme olmuştu ama ben ozaman olmaz diye test yapmamıştım çok geç öğrendim zaten

Benim bir arkadaşım da tam bir ay gecikme olmasına rağmen birtürlü kanda çıkmıyordu .. ama bişey içmedi bekledi ve en sonda çıktı 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Bir ay uzun bir süre olmasına rağmen çıkmamıştı bir türlü
Netten baktığımda döllenirse yumurta rahme yerlesnce hormon salgılanıyo belli olması lazm hayatımız d
Evet canım stressiz olmuyor malesef bu yolda yürürken olmuycam kafaya takmiycam diyorum ama olmuyor mağlesef
Takmamak imkansız hamileysem diye herseye dikkat etmeye calışıyosun ister istemez o yüzden de takılıyor kan negatif cıkınca degılım dedm 1 gunsonra da geç döllenmeyi arastırmaya basladm şimdi de acaba olabilir mi diyorum tüm negatiflere ragmen

Back
X