Kan testinin yanlış olma ihtimali

DENZ123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
187
0
46
Aydın
selam kızlar ben aranıza daha yeni katıldım bu site gercektende cok faydalı.Size sorum ben şubat ayında aşılama yaptırmıştım ve bebeğim 11 haftalıkken düştü doktorum 1 ay ara verelim dedi ama biz evde kendimiz denedik şu an hastalıgım 6 gün geçti ama idrarda sonuç negatif çıktı.Kandada negatif çıktı.Ama hiç hastalık belirtisi yok sadece kasıklarım agrıyo ara ara bide gögüslerim büyüdü biraz acaba hamilemiyim daha tık yok yaa hastalıga dai sizce kan testinin felan yanılma payı var mı?(kan sonucum 1.20 idi ) ama bu testi 4 gün geçince yaptırmıştım bu konuda fikri olan lütfen yardım etsin :-( İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE VERSİN .....

Kan testinin yanlış olma ihtimali
selam kızlar ben aranıza daha yeni katıldım bu site gercektende cok faydalı.Size sorum ben şubat ayında aşılama yaptırmıştım ve bebeğim 1 haftalıkken düştü doktorum 1 ay ara verelim dedi ama biz evde kendimiz denedik şu an hastalıgım 6 gün geçti ama idrarda sonuç negatif çıktı.Kandada negatif çıktı.Ama hiç hastalık belirtisi yok sadece kasıklarım agrıyo ara ara bide gögüslerim büyüdü biraz acaba hamilemiyim daha tık yok yaa hastalıga dai sizce kan testinin felan yanılma payı var mı?(kan sonucum 1.20 idi ) ama bu testi 4 gün geçince yaptırmıştım bu konuda fikri olan lütfen yardım etsin :-( İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE VERSİN ..... yanlış yazmışım oraya kusura bakmayın 1 haftalıkken düştü

dusukten sonra gec adet olman normal canım buyuk ihtimal hamile degilsin olsan cıkardı kanda bence once adet gorup sonra deneyin adet gormeden kalanların cogu yine dusukle sonuclanıyor malesef

anladım canım anne olmakk zorr hersye katlancazz doktora gittim cıkmadıı bişeyy zetenn:2:

..........................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…