kan tükürme

mehtapcay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
75
2
86
45
İstanbul
slmkızlar 24 haftalık hamıleyım 2 hafta once otururken bırden oksuruk tuttu oksururken mıdem bulandı ve sırf kan kustum hemen acılle gıttık yatırdılar kursun yelek gıydırıp fılm cektıler temız cıktı kan tahlılı yaptılar temız cıktı 3 gunde 4 kez oksurerek kan tukurdum kan parlak ve temızdı.dedılerkı bronkoskopi yapmamız lazım tamam dedım lokal anestezı uygulamadan denedıler yaptıramadım eve gonderdıler tekrar olursa acıle gel dedıler ya basına boyle bır durum gelmıs olan varmı cok tedırgınım..

Cok gecmis olsun. Benim bir tahminim var neden olduguyla ilgili ama bilemiyorum tam olarak. Geniz akintin var miydi? Belki burnun kaniyordu az az ve genzinden midene dolmustu. Hamilelikte burun kanamalari normalmis, hatta benim az az kaniyor her gun. Farkinda olmayip yuttuysan acaba onlar olabilir mi cikardiklarin? Insallah onemli bir sey degildir.

slmkızlar 24 haftalık hamıleyım 2 hafta once otururken bırden oksuruk tuttu oksururken mıdem bulandı ve sırf kan kustum hemen acılle gıttık yatırdılar kursun yelek gıydırıp fılm cektıler temız cıktı kan tahlılı yaptılar temız cıktı 3 gunde 4 kez oksurerek kan tukurdum kan parlak ve temızdı.dedılerkı bronkoskopi yapmamız lazım tamam dedım lokal anestezı uygulamadan denedıler yaptıramadım eve gonderdıler tekrar olursa acıle gel dedıler ya basına boyle bır durum gelmıs olan varmı cok tedırgınım..

canım ben de geçen hafta bir günde 3 kere kustum. en sonuncuda sadece kan kustum, ama bu şiddetli kusma yüzünden yemek borusunun tahriş olması ve ufak yırtıklar olşmasından kaynaklanıyor. Bu yaralar genelde kendılıgınden kapanıyor...hatta bazen dışkıda bile kan gorebiliyosun...korkucak bişey yok muhtemelen...sanırım alper mumcu nun sayfasındaydı, orada anlatılıyor bu hatta bir ismi de var malory-weiss sendromu idi galba...hemen telaşlanma yani...çok geçmiş olsun canım.

Back
X