Kan uyuşmazlığı… Çok korktum

hopefull1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2025
23
6
1
29
Merhaba arkadaşlar 5+1 im bugün 2 hafta önce yerleşme kanamam oldu 3 gün önce keseme bakıldı. 2 gündür çok hafif lekelenmem vardı bende endişelenip devlet hastanesine acile gittim. Doktor ilk başta alttan muayene etti. Sorun yok dedi kan grubumu sordu 0 rh - deyince hemen kan aldı kan uyuşmazlığı olabilir dedi. Sanırım ismi Progestan olan bi fitil var kan uyuşmazlığı varsa yarın sabah aşı yapacağız dedi. Çok morelim bozuldu. Böyle bir durum yaşayan varmı tehlikeli bir durummu bu

Bende de aynı durum var 5+5 im bugün ama sanırım ileriki haftalarda sorun oluyor kan uyuşmazlığı

ben daha ileriki haftalarda yogun bir kanama gecirdim ve kan uyusmazligi ignesi oldum, bir sorun yasamadim korkmayin.

yengemle dayımda uyuşmazlık var 4 çocukları var en küçüğü 16 yaşına girdi korkulacak bir şey değil.

Kız lisede biyoloji dersi görmedin mi bunun olacağını düşünmedin mi hiç ilk çocukta sorun olmaz pek ama bunun için sen ilerde ve doğum sonrası iğne olacaksın progestanı kanama için veriyor

Cevaplar için çok teşekkür ederim içim rahatladı. peki hafif lekelenme normalmi sizce? Her lekenmede bu iğneyi mi yaptırmam gerekiyor?

kan uyuşmazlığı aşısını yaptırmışsınız, kan uyuşmazlığı kaynaklı bir sorun olmaz. Progestan da kanama için.

Anormal bi durum yoksa 28. Hafta ve doğumda iğne vuruluyorsun ben 28. Hafta olanı vuruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…