Kan uyuşmazlığı hakkında yardım

Mintiii

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2019
152
71
13
31
Merhaba arkadaşlar 7+2 haftalık gebeyim kan uyuşmazlığı var ignemi oldum fakat doktor 12. Haftada tekrar kan uyuşmazlığı testi yapıcaz dedi. Acaba tutmama ihtimali ne kadar başına gelen var mı?

Merhaba öncelikle sag salim kucagina al bebisini. Benim ilk gebeligim dusuk oldu ve kurtaj sirasinda kan uyuşmazlığı igmesi vurdular. Ikinci gebelikte ise bebegimin kan grubu benimle uyumsuz oldugu icin dogumdan sonra igne vurundum tekrar. Yeni hamile iken neden size igme vurdular anlamadim. Dogum ya da düşük sirasinda vuruluyor igne

Benim ilk gebeliğimde doğum yaptıktan sonra aşı oldum, 2. gebelikte düşük oldu düşükten sonra yine yapıldı. ama arada bi test yada iğne yapılmadı?

Ikı dogum yaptım ilkinde uyusmaklık var diye dogum sonrası 72 saat ıcınde igne oldum aradan dokuz sene gectı ikinci bebegını kucagima aldım bebegin kanı benim kanımdan oldugu ıcın ıgne olmadım gerek yokmus

Ne zaman gebe kaldiniz acaba yani doğum falan ne zaman oldu ?
Kan uyuşmazlığında doğan olan bebek senin kan grubundansa igne yapılmıyor ve bebrk doğmadan da kan grubu anlaşılmıyor testle falan. 17 ay once yaptim dogumdan hemen sonra bebegin kan grubunu öğrenip uyuşmadığı icin vurdular igneyi başka bir doktora gidin derim.

Yok ben devlete de gittim orda bana ilk dediler kan uyuşmazlığı var vurulmasi gerek diye ben orda vurdurtmadim doktor cok konuştu benimle vurulman gerek bu çok önemli dedi ikna etmeye calisti ben vurdurtmadim bana 72 saatin var var haberin olsun dedi imza attirdi baska doktora bu sefer ozele gittim o da neden vurdurtmadin bu çok önemli bişey dedi orda vurdurttum hatta tekrar test yapcak uyusmazlik devam ediyorsa tekrar vurucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…