Kan uyusmazligi ignesi

tugcesyaman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
159
107
33
Merhabalar esimle kan uyusmazligimiz var. 2. Gebeligim. Ilk gebeligimde sadece dogumdan sonra igne oldum. 28 haftalik gebeyim. Bugun bi tip merkezinde test yaptirdm doktor yoktu. Sonuc negatif cikti 2 aylikkende negatif cikmisti. Yinede igne olmam gerekir mi sizce? Tecrubelerinizi paylasir misiniz ?

Bizde de kan uyuşmazlığı var . İlk gebeliğimde kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırdık. Şuan ikinci gebelikten şüpheleniyoruz bugün kan testi yaptırdım pozitif çıktı ve kanamam var doktor Cumartesi tekrar test yapacağını söyledi . Kanama için herhalde bişey de önermedi dinlenmemi söyledi ben bu kanamanın kan uyuşmazlığından olduğunu tahmin ediyorum bence sizde bu konuyu yine göz önünde bulundurup iğnenizi her olasılığa karşı yaptırın doktorunuzun onayı doğrultusunda bu kararı olumlu olumsuz yönlerini konuşup karar verin

Benim kanamam vs. Olmadi hic. Doktora gittim 2 gun once ve gerek olmadigini soyledi. Testlerim hep negatif cikiyor. Dogumdan sonra bebegin kan grubuna gore olacaksin dedi. Sizede gecmis olsun allah gonlunuze gore versin

Tabi ki banada kanaman olursa yapacagiz diye bastan beri soyluyor. Ama oyle bi sorun olmadigi icin yapmaya gerek duymadi.

Benim kanamam vs. Olmadi hic. Doktora gittim 2 gun once ve gerek olmadigini soyledi. Testlerim hep negatif cikiyor. Dogumdan sonra bebegin kan grubuna gore olacaksin dedi. Sizede gecmis olsun allah gonlunuze gore versin
Amin Allah razı olsun bende öyle duydum ikinci hamilelikte de hamilelik 28 haftada yapılıyormuş . Durum kriitikse ilk başta yapılıyormuş bi dozu

Amin Allah razı olsun bende öyle duydum ikinci hamilelikte de hamilelik 28 haftada yapılıyormuş . Durum kriitikse ilk başta yapılıyormuş bi dozu
Bana bazi doktorlarin isi garantiye almak icin 28. Haftada yaptiklarini soyledi. Ama kendisinin bi risk yoksa gerek duymadigini anlatti. Ilk hamileligimde de bu doktora gidiyordum amdi 29. Haftadayim memnunum ve guveniyorum. Simdi beklemedeyiz artik

Bana bazi doktorlarin isi garantiye almak icin 28. Haftada yaptiklarini soyledi. Ama kendisinin bi risk yoksa gerek duymadigini anlatti. Ilk hamileligimde de bu doktora gidiyordum amdi 29. Haftadayim memnunum ve guveniyorum. Simdi beklemedeyiz artik
Sağlıcakla kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…