Benimde 10 haftamda oldum aşırı kanamadan bişey olmadı erken dönemde de yapabiliyorlarKızlar aynı durumu yaşayanlar lütfen yazsın. 6 haftalık gebeyim kan grubu negatif olduğundan kan uyuşmazlığı var. İlk kahvrengi leke dünde kırmızı geldi acilden kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. Kahverengi leke hala devam ediyo. Doktorum dinlen dedi. Aynı durumu yaşayanlar varmı. Bu durum düşükle sonuçlanırmı
İçimi rahatlattın Allah razı olsunBenimde 10 haftamda oldum aşırı kanamadan bişey olmadı erken dönemde de yapabiliyorlar
Cümlemizden sürekli yat 12 haftadan sonra sürekli rahim boyunu ölçtürİçimi rahatlattın Allah razı olsun
Peki kahverengi akıntı ne kadar sürcekCümlemizden sürekli yat 12 haftadan sonra sürekli rahim boyunu ölçtür
Herkesin aynı olucak diye bişey yok anlattıklarımlarımla asla kendini kıyaslama benim hiç kananam kesilmedi ben erken doğum yaptım riskli gebelik polikliniğine git devam ederse kanamanPeki kahverengi akıntı ne kadar sürcek
Bi de progestan verdi miPeki kahverengi akıntı ne kadar sürcek
Bende kullanıyorum onu fitil olarak günde 3 defaBi de progestan verdi mi
Ben fitil olarak ne zaman kullansam kanamam durmuyodu doktora anlattıktan sonra normal içmeye başladımBende kullanıyorum onu fitil olarak günde 3 defa
Bende ona dikkat ettim bende de öyle oluyo nedeni ne peki doktor söyledimi. Ben perşembe günü gitcem kontroleBen fitil olarak ne zaman kullansam kanamam durmuyodu doktora anlattıktan sonra normal içmeye başladım
Ya ben tecrübesiz olduğum için o zaman öğrendim fitil olarak kullanmamak gerekiyormuş sebebini bilmiyom ama normal içince bişey olmuyodu bendeBende ona dikkat ettim bende de öyle oluyo nedeni ne peki doktor söyledimi. Ben perşembe günü gitcem kontrole
Tam 6. Haftamda bende ayni sorunu yasadim kan uyusmazligi ignesi vuruldu ayrica 3 gun yatis yaptilar kanamalarim ilk 3 ay hep oldu ara ara kahve leke seklinde ama çok sukur simdi iyiyiz hic korkma stres yapma canimKızlar aynı durumu yaşayanlar lütfen yazsın. 6 haftalık gebeyim kan grubu negatif olduğundan kan uyuşmazlığı var. İlk kahvrengi leke dünde kırmızı geldi acilden kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. Kahverengi leke hala devam ediyo. Doktorum dinlen dedi. Aynı durumu yaşayanlar varmı. Bu durum düşükle sonuçlanırmı
Ben aynı durumu yaşadım yani adetimin cozulmedigini düşündüm oysa ki hamileymisim hep sagliksiz denildi ama şuan 14 aylik kızım çok şükür. Evet biraz sıkıntılı geciyo yani benim değerlerim istenildiği gibide yukselmemisti öğrendiğimde direk ignem vuruldu progestan içtim yaklaşık iki ay 9. Haftada tekrar lekelenmem geldi yine iğne vuruldum önlem amaçlı sonrasında zaten gelmemisti. Sanırım 28. Haftada vuruldum bebek dogdugunda seninle uyuşmazlık olduğunda direk bebeğe vuruluyor çok şükür bizimki uyumluydu . Şuan için doktora tekrar girmeniz kirmiziya cevirirse sıkıntılı bı durum. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahKızlar aynı durumu yaşayanlar lütfen yazsın. 6 haftalık gebeyim kan grubu negatif olduğundan kan uyuşmazlığı var. İlk kahvrengi leke dünde kırmızı geldi acilden kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. Kahverengi leke hala devam ediyo. Doktorum dinlen dedi. Aynı durumu yaşayanlar varmı. Bu durum düşükle sonuçlanırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?