kan uyusmazlıgı olan anneler

aysemelek35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
525
13
48
İzmir
merhaba ben ve esımde kan uyusmazlıgı var sız nasıl bı uygulama yapıldı doktor bana 24 uncu hafta yapılacak dedı testı ama her gebeye ayda bı test gerekıyomus ben ılkını kaybettım ıgne vuruldum ıkıncıye hamıleyım suan 6 haftda kahverengı lekelenmem oldu doktor hıc ıgne yapmadı halada test yapmıyor nabıcam ben bısey olurmu

oncelikle Merhaba.bizde kan uyusmazligi var ama sikinti edilecek vir durum degil.ilk hamileligimde 26 haftalikken igne vuruldum dogumdan sonra bir doz daha yapildi.simdi 16 haftalik hamileyim

bizdede var kan uyuşmazlığı doktorumuz bu ay içinde bi kan testi yaptırdı ve normal bi sorun yok dedi sanırım doğumdan sonraki 72 saat içinde anneye bi iğne yapılıyormuş sorun değilmiş yani...
sağlıklı hamilelikler hepimize

Bizde de kan uyuşmazlığı var benimde 6.haftada kanamam oldu ama dr bebek daha olusmamis kalp atislari yok suan embriyo olduğu için iğne vurdurmuyorum dedi.ilk hamileligimde 6 yada 7.ayda igne vurulmustum bide dogumdan sonra vurmuslardi.Birde 10. haftamda bi tahlil istedi kan uyuşmazlığının bebek için bir şuan bi zararı var mı yok mu diye.

canım bizdede var kan uyuşmzlğı ilk hamileliğmde sıkıntı olmadı 6 yaşında şimdi kızım ama ondan sonra 2 düşük yaptım şimdi yine hamileyim şükür bi sorun yok aynı senin gibi benimde 6 haftalıkken kanama oldu doktor iğnenin yarısını yaptı diğer yarısınıda doğumdan sonra yapıcak birde her ay test yapıldı bana allah'a şükür hep negatif çıktı sende doktoruna söyle testi kendin iste için rahat etsin.rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimize hayırlı kolay doğumlar versin inş..

Merhaba Kızlar;
Bende 2.hamileliğimdeyim. Kızım 5,5 yaşında, şimdi de 18.haftamdayım.
Ben A(-) olduğum için doğumdan sonra 72 saat içinde iğne vurulmuştum,hatta devlet karşılıyordu bu iğneyi.
Buda 2. çocuk içinmiş demişlerdi, ama hamileyken vurulmamıştım.
Şimdide doktora söyledim ama doğum öncesi iğne vurulacak demedi bana.
Şimdi prosedürler mi değişti acaba?
Bende gidince bir sorayım bakalım.
İlk kızım A(+) doğmuştu.

Benim de kan grubum 0 rh (-) eşimin 0 rh (+). Henüz çocuğumuz yok ama korkuyorum şu uyuşmazlıktan.Burada yazılanları okuyunca rahatladım.Sanırım çok fazla sorun etmeye gerek yok.Ah bide gelse şu bebiş annesinin rahmine düşse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…