Kan uyuşmazlığı olup Indirect Coombs testi pozitif olanlar

evet buralardayım
Merhaba canım baslığı okuyunca senden bilgi almak istedim,17 haftalık hamileyim 10, haftamda kanamam oldu benimde hiç bir iğne yapılmadı,3 doktora birden gittim şu ana kadar hiç biride bu testi istemedi ve biliglendirmedide çok tedirginim şu anda ben de rh negatifim,sonucuna hiçbirşey olmamasına çok sevindim Allah yardımcımız olsun.

Merhaba canım baslığı okuyunca senden bilgi almak istedim,17 haftalık hamileyim 10, haftamda kanamam oldu benimde hiç bir iğne yapılmadı,3 doktora birden gittim şu ana kadar hiç biride bu testi istemedi ve biliglendirmedide çok tedirginim şu anda ben de rh negatifim,sonucuna hiçbirşey olmamasına çok sevindim Allah yardımcımız olsun.

canım kanaman ne boyuttaydı o da önemli benimki bir kaç damla idi ama bende kahverengi akıntı çoktu

konusahibi lutfen bana da biseyler soyle. 11haftalik hamileyim benimde ict pozitif. cok korkuyorum bebegimin sagligi icin cok endiseleniyorum. ilk gebeligim düsügüm kürtajim yada kanamam olmadi hic. neden pozitif cikti test bebegimi saglikli dogurmak istiyorum problem oluyormu. lutfen cevap cok korkuyorum.

Çok sevindim canım inşallah böyle sorunsuz devam eder.Bu arada aklıma geldi bu hamileliğimde ayrıntılı ultrason için gittiğim doktor geçen seferki hidrops hikayesini bildiğinden beyninde bir damara baktı 1 ay boyunca takip etti.Oradaki kanın akışı kansızlık oluşup oluşmadığı hakkında ipucu veriyomuş.Eğer öyle olsaydı sana bakan doktor da görürdü heralde.
Senin hikayeni okudum canim benimle ayni bende 27.haftama kadar hicbirsey yoktu bebegimdede ama kontrolegittigimde sorun oldugunu gordu kactane profesör doktora gittik hepsi ayni seyi soyledi bu gibi durumlarda 9 ayi cikaramazsin dogsa bile organlari gelismedigi icin yasamaz olur dedi test verdik hepsi iyi cikti 3 gun sonra kan nakli yapacagiz dedi ama bebegim yasamadi sen ne yaptin

Back
X