Arkadaslar bu hafta sonu dügünümüz vardi cok olmasada oynadim e haliyle tüm aksam ayaktaydim ertesi gün aksam saatlerinde karnimda ve kasiklarimda yogun baskiyla ve kanamayla hastaneye gittim ki kanamam bir hayli fazlaydi .Bebegimi kesinlikle kaybettim diyordum ki ultrosonda gördük kipir kipir birseyi yok.Bu arada yurtdisindayim buradaki doktorlarin tecrubeleri tr deki gibi kesinlikle degil.Bana kanamamin kan uyusmazligindan oldugunu bir gun önceki hareketlilikten kaynaklanan bir durum dedi.Bebek positiv bende negativ reaksiyon göstermis hemen kan uyusmazligi iynesi vurdu yarim saatin icinde kanamam durdu hala sancilarim var .Benim durumumu yasayan varmi ikinci bebegimdede benzerini yasamistim ama bu seferki kanama coook fazlaydi..yardim kizlar...
anne karnındayken bebeğin kanının bilindiğinden haberim yoktu, bizde de kan uyuşmazlığı var, ama doktor bebek doğmadan bebeğin kanı hakkında bir şey diyemeyiz demişti. elbette yöntemler filan farklı olduğu için orda bunu bilebilirler belki. yine de geçmiş olsun.
Canim bu tarz reaksion sonucunda tahmin ediliyormus bende bilmiyirdum.Acikcasi cokda anlayamadim.Carsamba günü kendi doktoruma gidicem asil cevaplari ondan alicam acildekilere cokda guvenmiyorum.
Bengücüm su anda 10+6 haftalik iki gun once yasadim bunlari...
Bilemiyorum kizlar bu benim 3.hamileligim ikincisindede yasamistim cok sükür oglusum iyi.bunun iynesi var iyneyi yedigim gibi kanamam kesildi ama korkuyorum tam aciklama yapmadigi icin doktor.Carsamba gidicem 3lü testim var.Insallah bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz....
inş. canım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.benim rüyam yarım kaldı şimdilik.tekrar gün sayıyorum.bu kan uyuşmazlığı hakkında beni de bilgilendirirsen sevinirim canım.
Canim benim 2 cocugum var ikisinin hamileligi farklidi kizimda SIKINTI yasamadim ama oglumda lekelenmeler hep yasadim.Hamileligin ilk 3 ayinda kan uyusmazligi iynesini vuruluyorsun bebegini korumak icin dogumun hemen ardindanda sonrasinda yasama ihtimali olan gebelik icin iyne vuruluyorsun.Düsükler ve kürtajlardan sonra mutlaka vurulmasi gerekmis iyne.
Cok özür diliyerekten soruyorum bebegine hamileyken vurmadilarmi iyne?sonrasinda vurdurdunmu?
konu sahibi arkadaşda senle aynı durumdaymış,bence iğne bebeği korumak içindir,doktoruna sormadınmı peki,keşke doktorundan bilgi alsaydınArkadaşlar bir sorum olacak ben 9 haftalik hamileyim cok az lekelenmem var ve düşük tehlikem var. Kese etrafinda kanama gözüküyormus. O yuzden doktor tam doz kan uyusmazligi ignesi yapti. Ama benim aklima cok takildi acaba bebege bir zarari var mi diye. Benim gibi olan arkadaslardan cevap bekliyorum.
Evet sordum 3 doktorada hicbir zarari yok dediler. Simdiki bebegimi ve ilerdeki bebekleri koruyormus. Ama ben biraz takintili oldugum icin benim gibi basina gelen var mı diye merak ettim.konu sahibi arkadaşda senle aynı durumdaymış,bence iğne bebeği korumak içindir,doktoruna sormadınmı peki,keşke doktorundan bilgi alsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?