kan uyusmazlıgı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bm0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bm0

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2020
64
110
8
30
kan uyusmazlıgımız var ve hamileyim cok korkuyorım daha yeni öğrendik dr gitmedim yasayan varmı?

neyden korkuyosunuz bizde de var uyusmazlik ama 3 cocugum var hamdolsun sagliklilar

korkacak bişey yok canım doğumda bakıyolar bebekten kan alıp . anne ile bebeğin kan uyumuna bakıyolar. kan uyuşmazlığı çıkatsa anneye iğne yapıyorlar 2. bebekte sıkıntı olmasın diye

kan uyusmazlıgımız var ve hamileyim cok korkuyorım daha yeni öğrendik dr gitmedim yasayan varmı?
Korkmaniza gerek yokki onun bi ignesi var bizim gelininde oyle oldu 2 cocugunda annenin kani ab-di bebekle uyusmadi doltor 2 kez galiba igne vurdu allaha şükür hicde birsey olmadi dogdu bebis suan 1 bucuk yasinda

Benim vardi cnm. 8 aylik şu an bebeğim.korkulacak hicbir şey yok emin ol.gebeliğin belirli bir haftasinda bir test yapiliyor adi direk coombs veya direk hums da olabilir.ona benzer birsey ama zorunlu degil sonuca gore doguma belirli bir hafta kala yapiliyor ama biz yaptirmadik dr bize birakmisti cunku onemli birsey degildi.dogumdan sonra eger bebek senin kan grubundansa yapilmiyor degilse dogumdan sonra 48 saat icinde yapiliyor sana.ama soyle birseyde var dedigim ilk gebelik icin.2.bebekte sorun teskil etmesin diye.ilkse hamileligin hicbir sorun olmuyor kan uyusmazliginin amaci 2.bebekte sorun olmasin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…