kan uyuşmazlığı

cimy87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
80
1
96
İstanbul
merhaba
ben bişey öğrenmek istiyorum kızlar kan uyuşmazlığında bebeğin sakat olması %kaç ihtimaldir
aranızda kan uyuşmazlığı olupta sağlıklı çocukları olanlar lütfen yazsın

kan uyuşmazlığında sakat olacak bebek diye bişi yok
bebekte anemiden hidrops fetalis denilen bir olaya kadar değişik yelpazede olaylar olabilir
siz sürekli doktor kontrolünde olup önlem alırsanız birşey olmaz
kan uyuşmazlığı olan birsürü insan var.

bizdede kan uyuşmazlığı var ve benim bi kızım var allaha çok şükür sağlıklı korkma doktor takibinde olursan bi problem yok

tabi canım ilk bebekte hiçbişey olmaz doğumdan sonraki saatlerde iğne yaparlar. vucut rh faktörünü tanımadan bağışıklık kazanmadan rh faktörü yok edilir ve sonraki gebeliklerdede bi sorun olmaz. gerekirse gebe kalmadanda test yaptırabiliyorsun kürta düşük gibi durumlarda iğne yapılmadıysa bir ihtimal anne kanına rh geçmiş olabiliyor. bunun testide var. bende yaptırıcam önlem olsun diye. birde hamilelik süresince belli aralıklarla yaptırıyosun sıkıntı olmaz.

benim annemle babam arasında da kan uyuşmazlığı var.
ben doğduğumda anneme sanırım iğne vurmuşlar ordan bana geçmiş
çok şükür ben sağlıklı doğmuşum sorunum yok
benimde evleneceğim kişiyle kan uyuşmazlığım var doktora sorduğumda artık bunların kolay halledilebildiğini söylemişti
canınızı sıkmayın

hamileyim ve bizde de kan uyusmazligi var doktor kandaki negatifligin derecesine bakti ama yinede onlem amacli 28. haftada igne oldum herhangi bir kanamaya karsi, birde dogumdan sonra olucam.

Son düzenleme:
bende sizdenim kan uyşmazlıgı vardı bendede şimdi dogurdum çocuga bişiy olmuyo korkmayın ama her müdahalelerde söyleyin kürtaj düşük dogum gibi kan uyuşmazlıgı var deyin dogumdan sonra da igne yapıolar size okadar cık korkulacak bişiy yok

Back
X