Kan uyuşmazlığı

Kan uyuşmazlığı olan var mı arkadaşlar doktor bana 28.haftada iğne yapcaz dedi sizde var mı boyle olan
Benim de eşimle kan uyuşmazlığı var. Ama daha çok yeni hamileliğim. Doktor sordu fakat her hangi bir şey söylemedi. Pazartesi tekrar gideceğim bakalım. Sadece duyduğum ilk gebelikte sorun olmuyormus ama bu sadece rivayet yani.

ben baya araştırdım ilk gebelikte sıkıntı pek olmuyomuş ama ikinci riske girmesin diye 28.haftada bir iğne yapıolarmış.. doğum sonrası bebek kan grubu pozitif se tekrar iğne... negatif se gerek yokmuş

Bizde kan uyusmazligi vardı.gebeliğin başında kan testi yaptılar birşey çıkmadı yedinci aydan sonra yine yaptılar bir iki kere gene çıkmadı.doğumdan sonra kan testi yaptılar bana benim kızın kanı negatif çıktı.hiç iğne vurulmadim yanı.doktorunuza devamli hatırlatın durumu.denildiği gibi ilk gebelikte sorun olmuyor ikinci gebelikte sorun olmaması için bi iğne vuruluyor.

Bizimde kan uyuşmazlığı var Can'ım doktor birincide sorun olmaz ikinci icin doğumdan sonra iğne vurulacaksın Dedi kızlar kafam karıştı simdi

Bitince gebelikte bebeğin kanı pozitif olsa bile vücut bunu farketemiyirmus ne olduğunu o yüzden sorun olmuyormus.ama ikinci gebelikte vücut artık ne olduğunu bildiği için direk bebeği reddediyoruz.bunu önlemek için bitince gebelikte gerekirse dohndan önce ve bir tanede doğumdan sonra ignr vuruluyor.benim kan tahlilleri hep normal olduğu için gebelikte iğne olmadım doğumdan sonrada kızın kanı negatif çıkınca hiç gerek kalmadi

Bizimde kan uyuşmazlığı var Can'ım doktor birincide sorun olmaz ikinci icin doğumdan sonra iğne vurulacaksın Dedi kızlar kafam karıştı simdi
Doğru söylemiş canım. Ben de bu sabah gittim doktora ve sordum. İlk gebelikte sorun olmuyormuş fakat ikinci gebelikte annenin vücudu farklı kanı tanıdığı için sorun oluyormuş. Zaten doktor hemen sorup not alıyor. Böyle bir durumu gözden kaçıracaklarını tahmin etmiyorum.

Senin ilk gebeliğin dimi cnm kac haftalık sayacın yokta aşağıda o yüzden sordum

Evet ilk gebeliğim:) sayaç nedir nasıl kullanılır bilmiyorum. o yüzden yok evet
Valla bende bilmiyordum hanı su altta görünüyor ya su kadarlık hamileyim su tarih varya benim yazdığım yerin altında o iste hamilelik sayacı kadinlar klubu yaz çıkar yönlendirir

Bende ilk gun yapamamıştım netten yazarken yazarken ancak yaptım telden mi giriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…