• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan verdim ama çok kötüyüm 🥹

cansin001

"Eline düşeni yap, Kalbine düşeni bekle."🧡🐣
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
4.087
1.345
53
Size daha öncede topik açmıştım gebelik testlerim pozitifti..Ama bu sabah yaptığım testlerde bişey çıkmadı. Düne kadar laboquick marka gebelik testinde gölge görüyordum ama bu Sabah kana giderken son kez yine yapayım dedim bişey çıkmadı. Daha önce bir kimyasal gebeliğim olduğu için aklıma ilk gelen şey yine kimyasal mi? Sorusu... O kadar ağladım ki kan sonucu almadan durum belli diye düşünüyorum. Adet olacakmisim gibide ağrılarım arttı bugün.. Normalde cumartesi adet günümdü hala olmadım.. dünde gayet testte gölge vardı hatta neden koyuasmiyor diyodum burda bir kaç kişide koyulaşma olmamış 4-5 günden sonra koyulasmaya başlamış belkide benimde öyledir dedim ama bu sabah kandan önce yine yaptım test bişey çıkmadı 😓

Sonuc çıksın bakalım şimdiden üzmeyin. Ben hep bir hafta bekleme taraftarıyim testler için yani kimyasalda olsa bilmeden oluyor. Bir kere arkadaşım illa yap dedi kendi hamileydi ikimizde -8 seneden sonra - iki test aldim birini adete üç gün önce yaptım diğerini bir gün kala ikiside negatifti. Test boşa gitmesin diye yaptim ikinciyi neyse negatif cikti ama adet olmadim bir hafta sonra bir kan tahlili vereyim ne var ne yok dedm beta 753 küsürdü .
en güvenilir kan testi zaten adetinizden de yaklaşık üç gün geçmiş sonucu bekleyin insallah kalbindeki olur

Sonuc çıksın bakalım şimdiden üzmeyin. Ben hep bir hafta bekleme taraftarıyim testler için yani kimyasalda olsa bilmeden oluyor. Bir kere arkadaşım illa yap dedi kendi hamileydi ikimizde -8 seneden sonra - iki test aldim birini adete üç gün önce yaptım diğerini bir gün kala ikiside negatifti. Test boşa gitmesin diye yaptim ikinciyi neyse negatif cikti ama adet olmadim bir hafta sonra bir kan tahlili vereyim ne var ne yok dedm beta 753 küsürdü .
en güvenilir kan testi zaten adetinizden de yaklaşık üç gün geçmiş sonucu bekleyin insallah kalbindeki olur
Maşallah Allah'ım bağışlasın... Çok teşekkür ederim ama benden şimdi leke geldi 😓 önceki kimyasalımda böyle üç günden adetim gelmişti aynısı oldu. Kana boş yere gittim testte gördükten sonra gitmeseydim keske

Back
X