- 28 Mart 2023
- 32
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi Dogam melek
Dün kan verdim 31,53 yazıyor hamilelik var mıdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim peki kadın doğuma gitsem görünür mü cihazla baktıklarındaVar görünüyor, 2 günde 1 kan vererek sağlıklı bir gebelik olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Hayırlı olsun![]()
Yok hayır bu kadar erken görünmez, 2 günde 1 %60'ın üstünde bir artış varsa gebelik vardır sağlıklıdır denir, 6.hafta gibi de çağırırlar keseyi görebilmek içinTeşekkür ederim peki kadın doğuma gitsem görünür mü cihazla baktıklarında
Teşekkür ederim adetim 48 gün gecikti endişe ettim çok stres yaptım 3 kere evde test yaptım birşey yokYok hayır bu kadar erken görünmez, 2 günde 1 %60'ın üstünde bir artış varsa gebelik vardır sağlıklıdır denir, 6.hafta gibi de çağırırlar keseyi görebilmek için
Var. Degeriniz iki gune bir kat kat artar insaAllahDün kan verdim 31,53 yazıyor hamilelik var mıdır
Bukadar uzun gecikmeye hcg degeri düşük geldi bana. Gec döllenme olmus demekki. İki gunde bir kan vererek degerinize baktirin. 1500 ün üzerinde kese gorunur. Bir iki hafta sonrada bebegin kalp atisi duyulur insaAllah saglikli ilerlerTeşekkür ederim adetim 48 gün gecikti endişe ettim çok stres yaptım 3 kere evde test yaptım birşey yok
Amin inşallahVar. Degeriniz iki gune bir kat kat artar insaAllah![]()
Çok teşekkür umarım hiçbir sorun olmaz güzel dualarınız için Allah razı olsunBukadar uzun gecikmeye hcg degeri düşük geldi bana. Gec döllenme olmus demekki. İki gunde bir kan vererek degerinize baktirin. 1500 ün üzerinde kese gorunur. Bir iki hafta sonrada bebegin kalp atisi duyulur insaAllah saglikli ilerler![]()
Bugün gittim doktora ultrason da görünmedi kese bile yok dedi doktor iki üç günlük henüz dün 31 di hcg bugün 39 duYok hayır bu kadar erken görünmez, 2 günde 1 %60'ın üstünde bir artış varsa gebelik vardır sağlıklıdır denir, 6.hafta gibi de çağırırlar keseyi görebilmek için
Yani görünmez tabii :) 2 günde 1 olan artış önemli, yarın 50 olması lazım en az örneğinBugün gittim doktora ultrason da görünmedi kese bile yok dedi doktor iki üç günlük henüz dün 31 di hcg bugün 39 du
Yani görünmez tabii :) 2 günde 1 olan artış önemli, yarın 50 olması lazım en az