Kanama alani mi ? Kese mi?

Kurdelalala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
25
5
36
32
En son 22 ocakda adet oldum 35 gunde bir suren döngum var fakat gunum geldiğinde regl olmadim evde surekli idrar testleri yaptim negatif daha sonra kan tesri yaptim negatif cikti sokturmek icin kurler yaprim ama care yok adet olamıyorum bugun tam son reglimin uzerinden 56 gun oldu bugun doktora gittim ve bi alan gordugunu söyledi kanama alanida olabilir gec dolenme ile kese olusumuda dedi kafam cok karisik sizce durum nedir allah herkese hayirli evlat versin sagliklica

Eklentiler

• IMG-20210318-WA0017.webp
    IMG-20210318-WA0017.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 75
56 gün gecikmeye bebeğin kalp atışı da duyulurdu burda keseye benzer bir şey yok cnm

Aynisini doktoruma soyledim gec dollenme denen birsey var gec yumurtlama olabilir dedi hayrlisi allahtan tesekkur ederim
56 gun gecikme degil 22 ocak dan bu yana olan 56 gunluk bi surec 35 gun dongum 56-35=21gunluk bir surec sanirim sag altta cikan ölcumler nedir hic anlamiyorum oyuzden buraya yazdim simdiden tesekkur ederim

En son 22 ocakda adet oldum 35 gunde bir suren döngum var fakat gunum geldiğinde regl olmadim evde surekli idrar testleri yaptim negatif daha sonra kan tesri yaptim negatif cikti sokturmek icin kurler yaprim ama care yok adet olamıyorum bugun tam son reglimin uzerinden 56 gun oldu bugun doktora gittim ve bi alan gordugunu söyledi kanama alanida olabilir gec dolenme ile kese olusumuda dedi kafam cok karisik sizce durum nedir allah herkese hayirli evlat versin sagliklica
Tekrar yazmak isdedim benim gibi bu durumu yasayanlar varsa insallah umut olur bugun pozitif cikti sonucum allahim isteyen bekleyen herkese saglikli hayrli versin kanama alani da gozukmekdeymis daha cok yeni gec dollenme olmus allahim bekleyen herkese nasip etsin

Tekrar yazmak isdedim benim gibi bu durumu yasayanlar varsa insallah umut olur bugun pozitif cikti sonucum allahim isteyen bekleyen herkese saglikli hayrli versin kanama alani da gozukmekdeymis daha cok yeni gec dollenme olmus allahim bekleyen herkese nasip etsin
Cok tesekkur ederim

Tam yazacaktım ki kese yeni oluşuyprsa test yapın hcg salgılanmaya başlamıştır,pozitif haberini okudum :) hayırlı olsun,sağlıkla ilerlesin inşallah

Back
X