• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanama alanı-Progesteran ve Endol

elephant11

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2025
375
192
18
29
Kızlar merhaba, 6 haftadan beri kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Bugün 9.haftadayım günde 3 kere duphaston kullanıyordum sanırım işe yaramamış kş doktorum ağızdan Progesteran ve endol verdi. Ultrasonda kanama alanı gördü. Endol hakkında ne düşünüyorsunuz

Kızlar merhaba, 6 haftadan beri kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Bugün 9.haftadayım günde 3 kere duphaston kullanıyordum sanırım işe yaramamış kş doktorum ağızdan Progesteran ve endol verdi. Ultrasonda kanama alanı gördü. Endol hakkında ne düşünüyorsunuz
Endol bende kullandım erken doğumu engelliyor rahimin kasılmasını engelliyor

Siz kaçınca haftada kullandınız. İnternette kötü yorumlarda gördüm bilmiyorum kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım
Nasıl yorumlar gördünüz ben hiçbir zararını görmedi 13-16 hafta arası kullandım ağrılarım vardı

Siz kaçınca haftada kullandınız. İnternette kötü yorumlarda gördüm bilmiyorum kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım
Bebeğim suyunu falan azaltabiliyormuş çoğu yerde kısıtlı kullanın diyor ama benim doktorum günde 2 kere iç dedi
Benim bebeğimin suyu çok iyiydi hala da iyi çok şükür öyle bi yan etki görmedim ama doktorum bana fitil olarak verdi ağızdan almadım

Profestanı fitil olarak kullanıyorum şuan önceki hamileliğimde de endol ve progestan kulaandım 26-32 haftaları arası suyum fazlaydı azaltsın ve kasılmaları önlesin diye kullandım bir zararını görmedim 3 kez içiyordum

Profestanı fitil olarak kullanıyorum şuan önceki hamileliğimde de endol ve progestan kulaandım 26-32 haftaları arası suyum fazlaydı azaltsın ve kasılmaları önlesin diye kullandım bir zararını görmedim 3 kez içiyordum
Evet genelde kasılma için kullanılmış zaten bana neden kanama için verdi onu anlayamadım

Back
X