• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanama alanı ve clexan

elasen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
1.541
1.930
133
Arkadaşlar daha çok kişi görsün diye yeni konu açtım. 8 haftayı bitirmek üzereyim kesemin etrafında kanama alanı var, ara ara lekelenme tarzında biseyler geliyor tam kırmızı değil.
Tüp bebek doktorum kanama durumunda clexanı kes dedi. Bi ara kesmistik yine basladık
Tüp bebek doktorum uzakta olduğu için bulunduğum yerde bir doktora gidiyorum o clexan ile kanamanın alakası yok devam et diyor. Buraya bakıyorum birçok kişi kullanıyor.
Kanaması ya da kanama alanı olup bu tür kan sulandırıcılara devam eden var mı?

Benimde lekelenmem çok oldu şu an ara ara devam ediyor genelde kahverengi. Bi kaç kere kırmızıya döndü. Ecopirin hap ve clexan kullanıyorum kan sulandirici olarak. doktorum hiç ilaçları kesmemi söylemedi. Kan sulandiricidan olabilir dedi ama ilaçları bırak demedi.
Imkanin varsa en azından telefonla arayıp sor bence kendi doktoruna.

Benimde lekelenmem çok oldu şu an ara ara devam ediyor genelde kahverengi. Bi kaç kere kırmızıya döndü. Ecopirin hap ve clexan kullanıyorum kan sulandirici olarak. doktorum hiç ilaçları kesmemi söylemedi. Kan sulandiricidan olabilir dedi ama ilaçları bırak demedi.
Imkanin varsa en azından telefonla arayıp sor bence kendi doktoruna.

Canım tup bebek doktorum kanaman olursa ara ver dedi. Bi ara kanamam oldu 4 gün bıraktım yine basladim suan kanamam yok kahverengiye yakın peceteye silince geliyor. Acaba clexan mı yapıyor bunu diye kuskulanıyorum :(

Canım tup bebek doktorum kanaman olursa ara ver dedi. Bi ara kanamam oldu 4 gün bıraktım yine basladim suan kanamam yok kahverengiye yakın peceteye silince geliyor. Acaba clexan mı yapıyor bunu diye kuskulanıyorum :KK43:
Hmm anladım canım. Ne diyim bilemedim bende de oluyo ara sıra. Hep tedirginim. Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin Inşallah :)

Arkadaşlar daha çok kişi görsün diye yeni konu açtım. 8 haftayı bitirmek üzereyim kesemin etrafında kanama alanı var, ara ara lekelenme tarzında biseyler geliyor tam kırmızı değil.
Tüp bebek doktorum kanama durumunda clexanı kes dedi. Bi ara kesmistik yine basladık
Tüp bebek doktorum uzakta olduğu için bulunduğum yerde bir doktora gidiyorum o clexan ile kanamanın alakası yok devam et diyor. Buraya bakıyorum birçok kişi kullanıyor.
Kanaması ya da kanama alanı olup bu tür kan sulandırıcılara devam eden var mı?
Canim benimde ayniydi benim doktorum tamamen kestirdi eger kan pıhtılaşman yoksa o ilaci kullanamana gerek yok bazi kan sulandiricilar düşük yaptirabiliyor

Kızlar kan pihtilasma niz yoksa eger o kan sulandiricilari kullanamayin onlar tetikliyor benim doktorum kanaman olursa bunlar daha cok kanama yapar dedi kestim tamamen

Kızlar kan pihtilasma niz yoksa eger o kan sulandiricilari kullanamayin onlar tetikliyor benim doktorum kanaman olursa bunlar daha cok kanama yapar dedi kestim tamamen

Test yapılmadı ama ben kendim gidip üniversite hastanesinde yaptırdım 1bucuk aya anca çıkarmış. Benim de doktorum kanaman olursa hemen bırak dedi. Kanı sulandırma özelliğinden dolayı sanırım.

Benim merak ettiğim kesenin etrafındaki kanama alanına olumsuz bir etkisi oluyor mu?

Test yapılmadı ama ben kendim gidip üniversite hastanesinde yaptırdım 1bucuk aya anca çıkarmış. Benim de doktorum kanaman olursa hemen bırak dedi. Kanı sulandırma özelliğinden dolayı sanırım.

Benim merak ettiğim kesenin etrafındaki kanama alanına olumsuz bir etkisi oluyor mu?
Vajinadan kanaman olmadığı sürece olmuyor canim dikkat et yat bide gunde 5 litreye yakin su ic ben oyle atlattim temizleniyor kanama alani nekadar cok su içersen

Vajinadan kanaman olmadığı sürece olmuyor canim dikkat et yat bide gunde 5 litreye yakin su ic ben oyle atlattim temizleniyor kanama alani nekadar cok su içersen

Sağol canım cevabın için. 3 litre içiyorum arttirayim o zaman :)
önümüzdeki hafta kontrolüm var inşallah geçer :dua:

Back
X