• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanama gecirenler

ergun616167

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2019
13
3
6
36
Merhaba 6+3 haftalik hamileyim.Tup bebek tedawisyle hamile kaldım ve 2 kese gorüldü.normalde cumartesi kalp icin gidecektim ama pers.günundn beri kahwerengi lekem war bugun kanamaya dndu.doktora gttim bktgnda keseler suan nrmal hatta bitanesnde kalp atisi bslams ddi.ama bnim agrimda ck oluyor kasik we bel.agrim hep war arada siddeti artiyor.Sizce düsukmudur agrıyla brlikte kanama bole bi durum yaşayan oldumu

Merhaba 6+3 haftalik hamileyim.Tup bebek tedawisyle hamile kaldım ve 2 kese gorüldü.normalde cumartesi kalp icin gidecektim ama pers.günundn beri kahwerengi lekem war bugun kanamaya dndu.doktora gttim bktgnda keseler suan nrmal hatta bitanesnde kalp atisi bslams ddi.ama bnim agrimda ck oluyor kasik we bel.agrim hep war arada siddeti artiyor.Sizce düsukmudur agrıyla brlikte kanama bole bi durum yaşayan oldumu
yoğun kanama olmadığı sürece sorun olmaz. ama doktorun ilaç iğne vs vermedi mi? benim de ilk gebeliğimdw olmuştu bu şekilde. pruloton depot iğnesi vuruluyordum 2-3 günde 1 o kesiyordu

Canım benim ilk hamileliğim düsukle sonuçlandı. Söyle ki avuç kadar pihtilar bildiğin oluk gibi fışkıran kıpkırmızı kanamam vardı. Sonucu malum. Bu hamileliğimde kanama olmadı ilk kese randevusunda vajinal de alete leke geldi. Bugün de kasik ağrısi pembe mukuslu akintilar olunca baya korktum doktora gittim hatta her şey normal. Bu haftalarda bu tarz akıntılar da normal ağrılar da dedi. Kırmızı parlak bir kan görmedikçe korkmamak lazim aslında ama seni anlıyorum inan ki duramıyoruz yerimizde. Bide ben estrofemi kestim Bi kaç gün önce ondan sanırım benim ki

Ağrı değil ama benimde 5+5 ve 8 haftalıkken kanamam olmuştu tuvalete gittiğimde birden peçeteye gelmişti. Progestan iğne vurundum 1 saat sonra kanamam durmuştu.içinizi ferah tutun kalp atışı görülmüş bir bebeğin düşmesi yüzde beş demişti doktorum

Bende tüp bebek ile hamile kaldım 9. Haftada bacağımdan aşağı aka aka kanla ambulansla gittim 1 hafta hastanede yattım.sonra 12 hafta yine oldu ama şuan kızım koynumdaçok şükür.sadce dikkat et hiç bir iş yapma hep yat ben 8 aylık doğum yaptım.hic bir iş yapmadım 8 ay allah size bagislasin iş allah

yoğun kanama olmadığı sürece sorun olmaz. ama doktorun ilaç iğne vs vermedi mi? benim de ilk gebeliğimdw olmuştu bu şekilde. pruloton depot iğnesi vuruluyordum 2-3 günde 1 o kesiyordu
Ben 3 gunde bir gobekten prolutex oluyodum jel wardi bide kanama olnca jeli kes ddi doktor ve prolutexi sbh aksam yap ddi kanama hc azalmadi daha

Back
X