Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok gitmedim yaa. Gitsem mi aceba bilemedim kicanim uzulme doktora gittinmi
Normal canım seninki o haftalarda oluyoBenimde yataktan kalktigim zaman şiddetli kaşık batması oluyor yardım edin nolur neden olabilir
Cidden mı canım koltukta uzanıyordum kalktım aslında yavaş kalktım birden saniyelik sanki iğne battı çok şiddetli aklım gitti hemen geçtiNormal canım seninki o haftalarda oluyo
Geçmiş olsun canım ne kadar kanaman var yogun mu? Yogunsa muhakkak git dr.una değilse de ara bence sormakta fayda var için rahat eder. Biraz yaramaz olcak bebisin galibaYok gitmedim yaa. Gitsem mi aceba bilemedim ki
Yok yoğun değil ama ben herseferinde leke görmekten çokkk yoruldum çokkGeçmiş olsun canım ne kadar kanaman var yogun mu? Yogunsa muhakkak git dr.una değilse de ara bence sormakta fayda var için rahat eder. Biraz yaramaz olcak bebisin galiba
Tam geçti dedim neredeyse 1 haftadır yoktu çok rahatlamıştım şimdi yine psikolojim alt üst inanın ki çok kötüyümLekelenme seklinde bile olsa kanaman lutfen doktora gorun.
Yatıyorum zaten hep.Dün biraz kalktım markete gittim geldim bişey de yapmadım yemek aş öyle şeyler. Ya ben çok yorgunum artık kaldıramıyorum çok üzülüyorum çok yıprandım hamileliğin tadına varamadım hiç hep bişeyler olcak korkusu ben bittim attıkCnm 12. Haftaya kaadr bnde oyleydim surekli lekelenme surekli acile kosturmacalar
Progestan kullanmistim ben hep
bnce doktora git en azindan icin rahat eder bir de bol bol dinlen ayaklarinin altina yastik al
Canım ihmal etme doktora mutlaka görün kanama alani falan vardır belki doktor iğne,hap verir belki hemen gecer.Neden yaa. Okadar dikkat ediyorum neden oldu yine ne zamana kadar olcak ki
Canım benim sen annesin ve bebeğin için güçlü olmalısın dik durmalisin. Sen dr.una git muayeneni yaptır gerisini Allah a havale et. İnşallah geçecek ama birazcık sabretmen lazım annelik zaten bu değil mi sen güçlü ol ki bebisin de mutlu olsun. Icini ferah tut ve aklina kotusunu getirme.Yatıyorum zaten hep.Dün biraz kalktım markete gittim geldim bişey de yapmadım yemek aş öyle şeyler. Ya ben çok yorgunum artık kaldıramıyorum çok üzülüyorum çok yıprandım hamileliğin tadına varamadım hiç hep bişeyler olcak korkusu ben bittim attık
Cnm benim ya insAllah hamileliginin geri kalanini cok rahat gecirirsin. İnsAllah kanamanda kesilir. Dua et hep Rabbim bebegini korusunTam geçti dedim neredeyse 1 haftadır yoktu çok rahatlamıştım şimdi yine psikolojim alt üst inanın ki çok kötüyüm
Allah razı olsunCnm benim ya insAllah hamileliginin geri kalanini cok rahat gecirirsin. İnsAllah kanamanda kesilir. Dua et hep Rabbim bebegini korusun
Cnm 3 ilk 3 ay bnmde oyleydi bebwgime bir sey olacak die surekli agliyordum hic bir sey yiyemiyordum cok stresli bir surecti ama 3 aydan snra rahatliorsun biraz daha sabir bebegini hayirli hayirli saglikla kucagina alirsin insallahYatıyorum zaten hep.Dün biraz kalktım markete gittim geldim bişey de yapmadım yemek aş öyle şeyler. Ya ben çok yorgunum artık kaldıramıyorum çok üzülüyorum çok yıprandım hamileliğin tadına varamadım hiç hep bişeyler olcak korkusu ben bittim attık
Amin canım inşallah sende hayırlısı ile alırsın bebeğini kucağınaCnm 3 ilk 3 ay bnmde oyleydi bebwgime bir sey olacak die surekli agliyordum hic bir sey yiyemiyordum cok stresli bir surecti ama 3 aydan snra rahatliorsun biraz daha sabir bebegini hayirli hayirli saglikla kucagina alirsin insallah
bende yeni olmaya başladı o ve hemen doktora gittim plasentadan dolayı olduğunu söylediler.Doktora gitmediysen lekelenmeler için kesinlikle git bu ihmale gelmez belki bir tehlike vardır yada kanama alanı vardır ilaç kullanman gerekir o durumdaNeden yaa. Okadar dikkat ediyorum neden oldu yine ne zamana kadar olcak ki