Kanama geçmişti şimdi yine:((

Nrmsnmz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
604
229
23
43
Neden yaa. Okadar dikkat ediyorum neden oldu yine ne zamana kadar olcak ki

Benimde yataktan kalktigim zaman şiddetli kaşık batması oluyor yardım edin nolur neden olabilir

Normal canım seninki o haftalarda oluyo
Cidden mı canım koltukta uzanıyordum kalktım aslında yavaş kalktım birden saniyelik sanki iğne battı çok şiddetli aklım gitti hemen geçti

Yok gitmedim yaa. Gitsem mi aceba bilemedim ki
Geçmiş olsun canım ne kadar kanaman var yogun mu? Yogunsa muhakkak git dr.una değilse de ara bence sormakta fayda var için rahat eder. Biraz yaramaz olcak bebisin galiba

Lekelenme seklinde bile olsa kanaman lutfen doktora gorun.

Ani hareket etmeyin kızlar batmalar ondan olur rahim kasları genişliyor ondan oluyor batma, kanamaları önemseyin hemen doktora gidin. Plasentadan kaynaklı da olabilir doktorunuza sorun.

Geçmiş olsun canım ne kadar kanaman var yogun mu? Yogunsa muhakkak git dr.una değilse de ara bence sormakta fayda var için rahat eder. Biraz yaramaz olcak bebisin galiba
Yok yoğun değil ama ben herseferinde leke görmekten çokkk yoruldum çokk

Cnm 12. Haftaya kaadr bnde oyleydim surekli lekelenme surekli acile kosturmacalar
Progestan kullanmistim ben hep
bnce doktora git en azindan icin rahat eder bir de bol bol dinlen ayaklarinin altina yastik al

Cnm 12. Haftaya kaadr bnde oyleydim surekli lekelenme surekli acile kosturmacalar
Progestan kullanmistim ben hep
bnce doktora git en azindan icin rahat eder bir de bol bol dinlen ayaklarinin altina yastik al
Yatıyorum zaten hep.Dün biraz kalktım markete gittim geldim bişey de yapmadım yemek aş öyle şeyler. Ya ben çok yorgunum artık kaldıramıyorum çok üzülüyorum çok yıprandım hamileliğin tadına varamadım hiç hep bişeyler olcak korkusu ben bittim attık

Canım ihmal etme doktora mutlaka görün kanama alani falan vardır belki doktor iğne,hap verir belki hemen gecer.
İnsaAllah öyle bişey yoktur sadece normaldir.
Bende arada akıntimla birlikte pembe renkte görüyorum.
Her seferinde gittim ama herşey normal diyip yolladilar.iki doktora gittim hatta içime sinmedi diye yinede doktor progesteron verdi onu kullanıyorum..

Canım benim sen annesin ve bebeğin için güçlü olmalısın dik durmalisin. Sen dr.una git muayeneni yaptır gerisini Allah a havale et. İnşallah geçecek ama birazcık sabretmen lazım annelik zaten bu değil mi sen güçlü ol ki bebisin de mutlu olsun. Icini ferah tut ve aklina kotusunu getirme.

Tam geçti dedim neredeyse 1 haftadır yoktu çok rahatlamıştım şimdi yine psikolojim alt üst inanın ki çok kötüyüm
Cnm benim ya insAllah hamileliginin geri kalanini cok rahat gecirirsin. İnsAllah kanamanda kesilir. Dua et hep Rabbim bebegini korusun

Cnm 3 ilk 3 ay bnmde oyleydi bebwgime bir sey olacak die surekli agliyordum hic bir sey yiyemiyordum cok stresli bir surecti ama 3 aydan snra rahatliorsun biraz daha sabir bebegini hayirli hayirli saglikla kucagina alirsin insallah

Cnm 3 ilk 3 ay bnmde oyleydi bebwgime bir sey olacak die surekli agliyordum hic bir sey yiyemiyordum cok stresli bir surecti ama 3 aydan snra rahatliorsun biraz daha sabir bebegini hayirli hayirli saglikla kucagina alirsin insallah
Amin canım inşallah sende hayırlısı ile alırsın bebeğini kucağına

bende yeni olmaya başladı o ve hemen doktora gittim plasentadan dolayı olduğunu söylediler.Doktora gitmediysen lekelenmeler için kesinlikle git bu ihmale gelmez belki bir tehlike vardır yada kanama alanı vardır ilaç kullanman gerekir o durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…