kanama+lekelenme

crosword

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.118
328
648
Merhaba,

tüp bebek yöntemi ile gebe kaldım 8+4 deyim.crione jel i yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.dünden bu yana zaman zaman kanlı akıntı ,bazen kehverengi ve sarı ,jelle karışık akıntılar yaşıyorum.2 hafta önceside bu kadar olmasa da yaşamıştım ve doktorum endişelenecek bise olmadığını ,ne yaparsan yap düşecekse engel olamayacğını söyledi.eşim de sürekli ultrasona girme konusunda tepkili olduğu için umursamıyor doktor bise olmaz dedi diyo.ama benim hem belime ve rahmime giren sancım hem kanamam var.öyle ped dolduracak kadar değil ama her wc de peçeteye geliyor. iyi bişeler duymaya ihtiyacım var.

Sancın olması çok masum durmuyor sanki.. Bence sen biran önce yine doktoruna görün canım.

Aynı durumdayız 2 haftadır kanama. Benim geçen hafta aşırı pıhtılaşmış kan parçası bile geldi Risk devam ediyor. Allah yardımcımız olsun. Ben kalp atışlarını duymadan rahat edemiyorum

Geçmiş olsun benim de kanamam olmuştu ama sizinki kadar erken değil hastanede yatmıştım.Hastanede de bişey yaptıkları yok aslında,düşük olırsa diye temkin amaçlı yatırıyorlar.Sancı ve kanamanın bir arada olması malesef iyi haber değil rabbim korusun yine de

Geçmiş olsun benim de 6. Haftada lekelenmem oldu 7. Haftada 2 sefer pıhtıli kanama geçerdim öyle böyle değildi fiskirircasina kanadı.. şuan 13 haftalık olmak üzereyiz 4 gün önce bir ped dolusu tekrar kanama geçirdim. Benim de doktorum aynı şeyleri söylemişti.. sanırım tüp bebek tedavisinde çok sık görülen bir durum. Lekelenmelerim oluyor ben alıştım o şekilde günlük hayatıma devam ediyorum. Progestan kullanılıyorum. Ağrı olmadığı sürece düşük tehlikesi çok düşük ihtimal ağrı varsa eğer mutlaka doktorunuza danışın.

Geçmiş olsun benim de 6. Haftada lekelenmem oldu 7. Haftada 2 sefer pıhtıli kanama geçerdim öyle böyle değildi fiskirircasina kanadı.. şuan 13 haftalık olmak üzereyiz 4 gün önce bir ped dolusu tekrar kanama geçirdim. Benim de doktorum aynı şeyleri söylemişti.. sanırım tüp bebek tedavisinde çok sık görülen bir durum. Lekelenmelerim oluyor ben alıştım o şekilde günlük hayatıma devam ediyorum. Progestan kullanılıyorum. Ağrı olmadığı sürece düşük tehlikesi çok düşük ihtimal ağrı varsa eğer mutlaka doktorunuza danışın.

Back
X