Kanama lekelenme

Slakra

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2021
643
En iyi cevaplar
1
346
18
27
Gebelik de kanama lekelenme gören var mı 11 haftalık olmak üzereyim Bi gün kanama oldu iğne vurdu doktor progestan verdi bugün de lekelenme seklinde kese etrafında kan olmadığını bebeğimin canlı olduğunu söyledi doktor ama içim rahat etmiyor böyle olan varmı

Gebelik de kanama lekelenme gören var mı 11 haftalık olmak üzereyim Bi gün kanama oldu iğne vurdu doktor progestan verdi bugün de lekelenme seklinde kese etrafında kan olmadığını bebeğimin canlı olduğunu söyledi doktor ama içim rahat etmiyor böyle olan varmı
Evet benim iki gebeliginde de vardı.ilk bebeğimi maalesef kaybettim. Şu an gebeyim ve kanamam olmuştu 33. Haftadayim .Hala progestan kullanıyorum gebeliğim başından beri yatıyorum diyebilirim.Cok dikkat edin kısmeti varsa şakır şakır kanamayla bebeğini kucağına alanı çok duydum yoksa da ufak bı lekelenme ile de nasip olmuyor maalesef.Saglikla kucağımiza almayı nasip etsin 🤲

Evet benim iki gebeliginde de vardı.ilk bebeğimi maalesef kaybettim. Şu an gebeyim ve kanamam olmuştu 33. Haftadayim .Hala progestan kullanıyorum gebeliğim başından beri yatıyorum diyebilirim.Cok dikkat edin kısmeti varsa şakır şakır kanamayla bebeğini kucağına alanı çok duydum yoksa da ufak bı lekelenme ile de nasip olmuyor maalesef.Saglikla kucağımiza almayı nasip etsin 🤲
Çok sükür bir kere oldu kanamam sonrası lekelenme iğne vuruldum bikere proluton hala daha üstüne yatamıyorum progestan kullanıyorum iyi geldi bana

Geçen hafta bana oldu iğne vuruldum ve serum bağladılar bebek iyi hareket ediyordu 11+5 idi kanama olduğunda ama ben ağır iş yaptığım için oldu bir de çok strese girmiştim son zamanlar da şuan progestan kullanıyorum doktorum bitene kadar kullanacaksın dedi 27 sine randevu verdi çok şükür bir daha lekelenme kanama görmedim dikkat edin bol bol yatın iş yapmayın

Geçen hafta bana oldu iğne vuruldum ve serum bağladılar bebek iyi hareket ediyordu 11+5 idi kanama olduğunda ama ben ağır iş yaptığım için oldu bir de çok strese girmiştim son zamanlar da şuan progestan kullanıyorum doktorum bitene kadar kullanacaksın dedi 27 sine randevu verdi çok şükür bir daha lekelenme kanama görmedim dikkat edin bol bol yatın iş yapmayın
Bende aynısı oldu bidaha olmadı progestan kullanıyorum suann cok sükür bidaha olmadı 30 da randevum var benm de

Kanamam oldu, kahverengi lekelenmem oldu ama çok şükür bebeğim benimle. Yorma kendini, ayaklarını yüksek tut yat.
İyiym çok sükür smdi 1 kere oldu hap kullanıyorum bidaha olmadı bel ağrım oluyo arada yorulunca

İstirahat et, ilaçlarını düzenli kullan.. Ağır işi geçtim bu ara iş yapma zaten. Ben bu kanamalardan çok çektim/ çekiyorum. Şükür bugüne gelmek bile hayaldi..

Benimde 11.haftamda başladı kanamam fakat benim ki yoğun bir şekildeydi iki kere çok yoğun yaşadım. En son Cuma gittik doktora kanama alanı azalmış dedi şuan 14 haftaliga giriyorum fakat halen kahverengi kırmızı karışık geliyor iğne kullandım. İlaç halen kullanıyorum. Biter inşallah birgün

Dün paçamdan aktı kan. Pıhtı pıhtı. Ne desem böyle et parçaları vardı. Ultrasonla kalp atışı duydum tutunmuş bebeğim. Yatırdılar bişey yapmadan takip ettiler progestana devam dedi ama psikolojim bozuldu gerçekten çok kan aktı çok. Allahm bana bağışladı

Benimde 11.haftamda başladı kanamam fakat benim ki yoğun bir şekildeydi iki kere çok yoğun yaşadım. En son Cuma gittik doktora kanama alanı azalmış dedi şuan 14 haftaliga giriyorum fakat halen kahverengi kırmızı karışık geliyor iğne kullandım. İlaç halen kullanıyorum. Biter inşallah birgün
Benim de dün oldu ama hayatımda hiç böyle kanamam olduğunu görmedim. Çok feciydi Rabbım bağışladı

Geçmiş olsun canım oluyor onlar yerleşme kanamasiymis

Dün paçamdan aktı kan. Pıhtı pıhtı. Ne desem böyle et parçaları vardı. Ultrasonla kalp atışı duydum tutunmuş bebeğim. Yatırdılar bişey yapmadan takip ettiler progestana devam dedi ama psikolojim bozuldu gerçekten çok kan aktı çok. Allahm bana bağışladı
Canım bana iki kere öyle oldu öyle inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız

Kanama neden oluyormuş size söylediler mi
Hayır söylemediler sadece bir doktorum vücudun bebeği atmak istiyor dedi kanamaya birlikte bebekde gidebilir ama gitmeyedebilir dedi digeride bazı gebelerin böyle oluyor 9 ay devam ediyor dedi spektrumla baktılar vajinal ultrasonla baktılar eğitim araştırma Hastanesi'ne gittim özele gittim gitmedigim yer kalmadı fakat bır neden söyleyende olmadı

Rabbim büyük inşallah tutunur bebeğiniz🙏 bende 18 nisan gecesi yaşadım bebeğim 13 haftalık olmuştu sanırım. Gece yarısı önce birşey aktı sonra eşimi uyandırdım kanamam var dedim. Sonra ayağa kalktık üstümü değişmek için o esnada şırıl şırıl kan boşandı bacaklarımdan aktı. O geceyi asla unutamam... Parça düştü arabaya binerken, dedim ki bebeği kaybettik.. Sonra gittik kalp atışını duyunca içimiz rahatladı. Şuan çok şükür 35+4 olduk.. Ve inan bu yaşadığım tek kanama değildi. Sadece en ağırıydı.. Diğerleri bu denli ağır olmadı. Sürekli yatıp dinlen bu süreçte yorma kendini Rabbim büyük 🙏🙏🙏

Hayır söylemediler sadece bir doktorum vücudun bebeği atmak istiyor dedi kanamaya birlikte bebekde gidebilir ama gitmeyedebilir dedi digeride bazı gebelerin böyle oluyor 9 ay devam ediyor dedi spektrumla baktılar vajinal ultrasonla baktılar eğitim araştırma Hastanesi'ne gittim özele gittim gitmedigim yer kalmadı fakat bır neden söyleyende olmadı
😭 Ben dün hastaneden çıktım. Yatırmışlardı. Şimdi haşa silik silik kan pıhtı falan geliyor ağlıyorum sürekli yapabileceğim başka birşey yok ki

Evet çoğu zaman kanamalara neden söyleyemiyorlar.. Benimde çalmadığım kapı kalmadı defalarca hastanede yattım. En iyi doktorlara gittim. Ama bebek düşebilir de yaşayabilir de denildi hep.. Yatacaksın denildi çok şükür kanama ola ola son haftalardayım. İnşallah sağ salim bebeğimi kucağıma alırım 🙏🙏🙏

Back
X