Kanama lekelenme

Rabbim büyük inşallah tutunur bebeğiniz🙏 bende 18 nisan gecesi yaşadım bebeğim 13 haftalık olmuştu sanırım. Gece yarısı önce birşey aktı sonra eşimi uyandırdım kanamam var dedim. Sonra ayağa kalktık üstümü değişmek için o esnada şırıl şırıl kan boşandı bacaklarımdan aktı. O geceyi asla unutamam... Parça düştü arabaya binerken, dedim ki bebeği kaybettik.. Sonra gittik kalp atışını duyunca içimiz rahatladı. Şuan çok şükür 35+4 olduk.. Ve inan bu yaşadığım tek kanama değildi. Sadece en ağırıydı.. Diğerleri bu denli ağır olmadı. Sürekli yatıp dinlen bu süreçte yorma kendini Rabbim büyük 🙏🙏🙏
Aynen benim de öyle oldu şarıl şarıl aktı kalp atışını duydum rahatladım dün taburcu ettiler. Bugun silik silik hala geliyo napsam bilmiyorum size de oldu mu? Pıhtı pıhtı tel tel geliyo ama ağrım yok

Evet çoğu zaman kanamalara neden söyleyemiyorlar.. Benimde çalmadığım kapı kalmadı defalarca hastanede yattım. En iyi doktorlara gittim. Ama bebek düşebilir de yaşayabilir de denildi hep.. Yatacaksın denildi çok şükür kanama ola ola son haftalardayım. İnşallah sağ salim bebeğimi kucağıma alırım 🙏🙏🙏
Ben çok üzülüyorum hep ağlamak geliyor içimden çünkü eşim çalışıyor benle kalan kimse olmuyor korkuyorum hep

Aynen benim de öyle oldu şarıl şarıl aktı kalp atışını duydum rahatladım dün taburcu ettiler. Bugun silik silik hala geliyo napsam bilmiyorum size de oldu mu? Pıhtı pıhtı tel tel geliyo ama ağrım yok

Ben çok üzülüyorum hep ağlamak geliyor içimden çünkü eşim çalışıyor benle kalan kimse olmuyor korkuyorum hep
Evet kanama devam edebilir şak diye kesilmez en azından benim öyle olmuştu. Kahverengiye döner bir süre sonra. Yatacak dinleneceksin ayakta durduğun her süre rahme daha çok baskı olacağı için kanaman daha çok olacaktır bunu doktor söylemişti bana.

Bende aynıydım hala psikolojik olarak berbat haldeyim 6-7 kez sırf kanama yüzünden hastaneye yattım. Kollarım serum yemekten, kalçam iğne yemekten kevgire döndü. 5 ay annemlere taşındık annem baktı hala da öyle gerçi.. Sadece son bir kaç gündür kendi evimizdeyiz. Yine annem bizimle ev işlerini o yapıyor ben hala yatıyorum. Böyle böyle derken halimize şükür bu haftaya gelebildik.
Moralini yüksek tutmaya çalış strese sokma bebeğini.. Allah büyük 🙏🙏🙏

😭 Ben dün hastaneden çıktım. Yatırmışlardı. Şimdi haşa silik silik kan pıhtı falan geliyor ağlıyorum sürekli yapabileceğim başka birşey yok ki
Beni yatirmadilarda iğne yapıp yolladilar ilaç verdiler ama kanamam o kadar fazlaydı ki .. Ağlamanız sonucu değiştirmez aksine kotulestirir rahat olun bence doktorlar bile böyle gebeliklerin olabileceğini söylüyor

Evet çoğu zaman kanamalara neden söyleyemiyorlar.. Benimde çalmadığım kapı kalmadı defalarca hastanede yattım. En iyi doktorlara gittim. Ama bebek düşebilir de yaşayabilir de denildi hep.. Yatacaksın denildi çok şükür kanama ola ola son haftalardayım. İnşallah sağ salim bebeğimi kucağıma alırım 🙏🙏🙏
Aynen öyle inşallah.. ama bebek saglikliysa birsekilde tutunuyor zaten

Back
X