KANAMA NEDEN OLUR ?

Huzurlu88

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2019
65
274
13
29
3 aylık hamileyim hiçbir sorun yoktu dün kontrollerin vardı ikili test oldum ve bugün sabah kanama oldu sabah bayağı akmış acile gittik ve şuan yatış verdi hastane birşey demiyorlar iğne ilaç serum sadece düşük oluyor diyorlar bu tehlike nasıl geçer daha önce başına gelen varmı bilgilerinizi tecrübelerinitecrübelerinizi paylaşırmısınız.

3 aylık hamileyim hiçbir sorun yoktu dün kontrollerin vardı ikili test oldum ve bugün sabah kanama oldu sabah bayağı akmış acile gittik ve şuan yatış verdi hastane birşey demiyorlar iğne ilaç serum sadece düşük oluyor diyorlar bu tehlike nasıl geçer daha önce başına gelen varmı bilgilerinizi tecrübelerinitecrübelerinizi paylaşırmısınız.
Kese ve bebekle alakalı bir kanamaysa düşük başlamıştır. Ama kese dışında rahimde olan kanamaysa düşük tehlikesi diyorlar fakat kapsül/iğne ve bol dinlenmeyle bir sıkıntı olmuyor. Benim de 11 haftalıkken aşırı yoğun kanamam başladı. Haftalarca da devam etti hiç durmadan. Ama kese dışında bir kanama olduğundan bebek etkilenmedi. İnşaAllah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Dün ultrasonografi de hicbir sorun yoktu bugün sabah baktılar ilk gittiğimde yatış verilmeden önce bebeğimin kalbi atıyor du bir sorun yok demişti yarın yine bakacaklar ultrasonla canım:((

Dün ultrasonografi de hicbir sorun yoktu bugün sabah baktılar ilk gittiğimde yatış verilmeden önce bebeğimin kalbi atıyor du bir sorun yok demişti yarın yine bakacaklar ultrasonla canım:((
Bir sıkıntı olmaz inşaAllah. Sen gönlünü ferah tut. Stres de çok etkiliyor. Dua edelim bol bol 💕

11+4 de ben de su gibi kanama yaşadım. Bacaklarımdan litrelerce aktı. Hastanede yatmadım kanama bebekten değil dendi ama açılmam vardı. Şimdi 5 aya girdik. Herhangi bir sorun yok. 5 gün sonra kahverengiye dönmüştü benim kanamam. Dinlen. Çok hareket etme mümkünse tuvalete kalkma ördek iste. Bana doktor kalkma demişti.

Kendi doktoruna göründün mü canım? Düşük oluyor ne demek bir günde? Düşük tehlikesi mi kastettikleri?

Back
X