- 14 Ekim 2018
- 1.712
- 1.923
- 133
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyle bir ihtimal var mı acaba cok üzüldüm ama kanaama olmadıgından hala bi umut varKanama hemen başlamayabilir. İnşallah yükselir.
Değeriniz sıfırlanınca kanama başlaroyle bir ihtimal var mı acaba cok üzüldüm ama kanaama olmadıgından hala bi umut var
Beta 0 olduğunda kanama başlayacakbüyük ihtimal kimyasal geçiriyorum hala kanama olmadı normal mi?
ilk gebeligi 20 ile öğrendim 2 gün sonra 40 oldu ondan 2 gün sonra da hala 40. yarın tekrar kan verecegim şiddetli agrı ve kanama yok anlamadım yükselme ihtimali var mı
teşekkür ederim dün 24 e düşmüştü yavas yavas sıfırlanır heraldeBeta 0 olduğunda kanama başlayacak
Dış gebelik olabilir Allah korusunbüyük ihtimal kimyasal geçiriyorum hala kanama olmadı normal mi?
ilk gebeligi 20 ile öğrendim 2 gün sonra 40 oldu ondan 2 gün sonra da hala 40. yarın tekrar kan verecegim şiddetli agrı ve kanama yok anlamadım yükselme ihtimali var mı
tüp bebekte dış gebelik olur mu kiDış gebelik olabilir Allah korusun
He ya bunu bende merak ediyorumtüp bebekte dış gebelik olur mu ki
Bence olmaz. Dış gebelik demek tüpte döllenip orada kalması demek değil mi yanlış mı biliyorum.He ya bunu bende merak ediyorum
Onlarca para döküyoruz Allah aşkına hazır embriyo rahime yerleştirilmiyormu?
Nasıl dış gebeliğe dönüşüyor çokkkkk tuhaf???
Evetttt tüple bir iş kalmıyor.Hazır döllenmiş sağlıklı embriyo rahime en uygun yere bırakılıyorsa bu yumoş nasıl gidiyor tüpeBence olmaz. Dış gebelik demek tüpte döllenip orada kalması demek değil mi yanlış mı biliyorum.
Ama tüp bebekte yumurtalar tüplerden toplanmış oluyor çoktan.