büyük ihtimal kimyasal geçiriyorum hala kanama olmadı normal mi?
ilk gebeligi 20 ile öğrendim 2 gün sonra 40 oldu ondan 2 gün sonra da hala 40. yarın tekrar kan verecegim şiddetli agrı ve kanama yok anlamadım yükselme ihtimali var mı
ilk gebeligi 20 ile öğrendim 2 gün sonra 40 oldu ondan 2 gün sonra da hala 40. yarın tekrar kan verecegim şiddetli agrı ve kanama yok anlamadım yükselme ihtimali var mı
He ya bunu bende merak ediyorum
Onlarca para döküyoruz Allah aşkına hazır embriyo rahime yerleştirilmiyormu?
Nasıl dış gebeliğe dönüşüyor çokkkkk tuhaf???
He ya bunu bende merak ediyorum
Onlarca para döküyoruz Allah aşkına hazır embriyo rahime yerleştirilmiyormu?
Nasıl dış gebeliğe dönüşüyor çokkkkk tuhaf???
Bence olmaz. Dış gebelik demek tüpte döllenip orada kalması demek değil mi yanlış mı biliyorum.
Ama tüp bebekte yumurtalar tüplerden toplanmış oluyor çoktan.
Bence olmaz. Dış gebelik demek tüpte döllenip orada kalması demek değil mi yanlış mı biliyorum.
Ama tüp bebekte yumurtalar tüplerden toplanmış oluyor çoktan.
Evetttt tüple bir iş kalmıyor.Hazır döllenmiş sağlıklı embriyo rahime en uygun yere bırakılıyorsa bu yumoş nasıl gidiyor tüpe
Benim fikrim transferin yanlış yapılıyor olması veya başka bir hata
Bakın ne buldum.Tüp bebekte dış gebelik riski daha fazlaymış.
Çok büyük risk gerçekten.
Embriyonun tüpe gitmesi gerçekten mantık dışı
Rahim filminde tüpleri hasarsız çıkan hastanın bunu yaşaması dahada akıl dışı.
Normalde toplumda dış gebelik olasılığı 100 gebelikte 1 ya da 2 civarındadır (%1-2). Tüp bebek tedavisi uygulanan hasta grubunda ise dış gebelik oranı yaklaşık olarak %2-5 dir. Tüp bebek tedavileri ile elde edilen gebeliklerde dış gebelik olasılığı normal gebeliklere göre biraz daha fazladır. Artış olmasının nedeni olası tüp bebeğe başvuran hastaların önemli bir kısmında tüplerin hasarlı olması ve bu sebeple hamileliğin tüpe yerleşmesidir.