Kanama olmasının sebebi ne olabilir acaba?

Çok tesekkurler bilgilerin için🙏. Bende ilk kist patladı dıye düşündüm.Ustelık Oyle bir hamilelik belirtimde yok. En azından kist gittiyse bıle iyi birseydır benım için. Dr kontrolumde belirticem bunu önumuzdekı ay gidecegim.
Ayrıca belırttıgın gıbı kilolu degilim lakın yınede kilo almamaya çalışıyorum. İnşaallah tatlıdan bıraz uzak durursam iyi olacak.Suyu da cok seven biriyim aram iyidir.
Ama ilk Dr la gorustugum de bı ne gıbı tedavi önerecek onu dinleyip bu rahim filmini belırtecegım. Ben bıraz dayanıklı biriyim yapabileceğimi dusunuyorum.
Butun tavsiyelerin için çok tesekkurler.
Ayrıca evlatlarınla yuvana hayırlı ömürler dılerım🙏
merahaba durumunuz nedir acaba

merahaba durumunuz nedir acaba
Merhaba o gunden beri hiçbir testi yapmadım.Kanamada tekrarlanmadı.Bugun regl gunum olmadım su saat itibariyle. Yarın belki olur kanaatindeyim. Mayıs 15 gb Dr gidecegim de görüşüp fıkır alacağım.

Sonuç nedir acaba bende aynı durumu yaşıyorum şuan
Ha
Sonuç nedir acaba bende aynı durumu yaşıyorum şuan
Dr gitmeden hastalandım.Sonra haziranda hastalanmadım derken Dr gittim gebelık vs olmadığını bu tur kanamaların da olabileceğini soyledı.Hatta farklı bir Dr gittim polikistlerımın bıle cok önemli olmadığını anlattı ve hıcbır sıkıntı olmadığını belirtti. Tarlusal yazdı temmuzdada reglı olamadım olacak gb hissettim kendiliğinden ilacı alıp kullanıcam hasta olunca gel klomen yazayım dedı kullan dedi. O kadar. Aslında reglımde duzenlıydi sanırım hava vs degısıklık etkiledi.

Geçen ay bende de olmustu canim lekelenme seklindeydi ama benimki kahverengi . Yerlesme kanamasi diye düşünüp heveslendim. Uzerine idrar testleri de cift cizgi çıktı. Sonuc negatif. Yerlesme kanamasi icin pembe yada kahverengi diyorlar. Kirmizi miydi rengi? Insallah hamilesindir. Eger onumuzdeki ay aynısı olursa doktora git.
Merhaba canım nerelerdesin nıckhın degısmıs sanırım goremedim bır sure senı msjda atamıyorum merak ettım. Neler yaptın nasılsın. Umarım burdan msj iletebilirim. Safsarisin dı degılmı oncekı isim. 🤔

Kızlaaar bu değerlenden anlayan var mıııı dr pco hastasıyım 1 yıllık evliyim dr 6 ay deneyin bebek için dedi ama değerler hakkında bildi vermedi ayın 2sinde regl olmuştum14ünde tekrar kanamam geldi bgn gittim duphaston verdi 10 gün kullan dedi😔😔😔😔

Eklentiler

• 9343B46F-1D80-46FB-A06B-7BA81DB73AC8.webp
    9343B46F-1D80-46FB-A06B-7BA81DB73AC8.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 12
Kızlaaar bu değerlenden anlayan var mıııı dr pco hastasıyım 1 yıllık evliyim dr 6 ay deneyin bebek için dedi ama değerler hakkında bildi vermedi ayın 2sinde regl olmuştum14ünde tekrar kanamam geldi 7 gündür soğan suyu içiodum bgn gittim duphaston verdi 10 gün kullan dedi😔😔😔😔

Eklentiler

• 83BEC359-4602-41D3-B50F-07B28B8E0D4F.webp
    83BEC359-4602-41D3-B50F-07B28B8E0D4F.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 17
Kızlaaar bu değerlenden anlayan var mıııı dr pco hastasıyım 1 yıllık evliyim dr 6 ay deneyin bebek için dedi ama değerler hakkında bildi vermedi ayın 2sinde regl olmuştum14ünde tekrar kanamam geldi 7 gündür soğan suyu içiodum bgn gittim duphaston verdi 10 gün kullan dedi😔😔😔😔
Cqnım ben bu degerlerden anlamam benımde cıktıgında dr bakıp hersey normal demıstı. Bende pkoluyum banada regl olmadigim zamanda tarlusal vermıstı regl olmam için ve düzenlı ilişki devam demıstı banada derken 18 aylık evlıyim 15.ayımda hamıle kaldım. İnşaallah allah senınde gonlune gore versın🙏

Cqnım ben bu degerlerden anlamam benımde cıktıgında dr bakıp hersey normal demıstı. Bende pkoluyum banada regl olmadigim zamanda tarlusal vermıstı regl olmam için ve düzenlı ilişki devam demıstı banada derken 18 aylık evlıyim 15.ayımda hamıle kaldım. İnşaallah allah senınde gonlune gore versın🙏
[/QUOTE

Canım bana da duphaston verdi düZene girsin die haftada 2 defada ilişki dedi bi ümitsizliğe kapıldım açıkçası😔😔

Canım bana da duphaston verdi düZene girsin die haftada 2 defada ilişki dedi bi ümitsizliğe kapıldım açıkçası😔😔
Boşuna kapılma beb hıc takmadım bıle oluruna bıraktım herseyı su an hamıleyım pkolu olmak ayrıcalık gıbı yasadım ben hıc dusummedım olmaz diye.

Ilişki sonrası kanama hasta lik belirtisi de olabilir ihmal etmeyin

Back
X