Kanama sorunu

cerenanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
27
104
3
arkadaşlar merhaba 19 haftalık ikizlerime hamileyim ve kanamam oldu hastaneye gittim ilac serum vs durdurdular ama erken doğum teklikesinden korkuyorum benim gibi olan var miydi dogumunuz kacinci haftada olmuştu? doktorum sürekli yatmami söyledi cok korkuyorum :(

arkadaşlar merhaba 19 haftalık ikizlerime hamileyim ve kanamam oldu hastaneye gittim ilac serum vs durdurdular ama erken doğum teklikesinden korkuyorum benim gibi olan var miydi dogumunuz kacinci haftada olmuştu? doktorum sürekli yatmami söyledi cok korkuyorum :KK43:
23. Haftada oldu kanamam. Üst üste 3 kere. 1 ay kdr önlem amaçlı hastanede yattım. Daha sonra eve geçtim ama doğuma kdr tuvalet ve yemek haricinde yattım genelde. 36. Haftada bebeklerime kavuştum. Umarım sende sağlıkla kavuşursun. Kendini yormaman önemli.

23. Haftada oldu kanamam. Üst üste 3 kere. 1 ay kdr önlem amaçlı hastanede yattım. Daha sonra eve geçtim ama doğuma kdr tuvalet ve yemek haricinde yattım genelde. 36. Haftada bebeklerime kavuştum. Umarım sende sağlıkla kavuşursun. Kendini yormaman önemli.
umarim canim bizde 36 kadar dayanıriz cok teşekkür ederim

Canım selamlar bende ikiz gebeyim 19 haftalık kanamam oldu şimdi evde yatıyorum korkuyorum.sen naptın acaba kavuştun mu bebeklere

Back
X