Kanama varsa düşük yaptığın kesin midir?

kimyaci87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
844
551
103
35
Kanamam geldi ve durdu.5+ 2 deyim reglime göre ama betahcg ye göre geriden geliyorum.sizce düşmüşmüdür?çok endişeliyim

Her kanama düşük deil cnm bnde düşük yaptım çok fazla karsık sancısı vardı ve bel agrısı kanamamda bir hafta sürmüştü inşanlah bebeğin iyidir yinede doktora git cnm hemen

Her kanama tabiki düşük degildir ama dusuk tehlikesi olmasi demektir. Doktora git baktir acil. Tehlike coksa progestan vururlar. Ilaclarinida alir yatarsin.dusuk tehlikelerinde Tuvalet harici kalkmayın yatin diyorlarda..haftada birde kontrole gidersin yavas yavas duzelir. Rabbim korusun bebegini

Kanamanın ne kadar olduğu ve nerden geldiği önemli, benim de kanamalarım oldu haftalarca az az, doktor rahimden bebeğin tutunduğu yerden mi geliyor diye bakıyor, eğer başka yerdense önemsemiyor, daha yeni geçti, çok şükür kızım iyi :) Allah senin yavrunu da sana bağışlasın, doktora git mutlaka baktır kanama nerden geliyor diye

Daha kese görünmediği için anlaşılmaz dedi Akşam beta baktrcam inşallah katlanma normldirAğrım var baya zaten

Bende kanama geçirdim hala kahverengi akıntı gelmekte çok az ama doktorun kontrolünde ise ne Bebek'te ne eşinde nede plasantadan kanama gelmediğini bu rahim büyüdüğü için kılcal damar çatlaması yapmış yinede doktora git en iyisini o bilir ama insan müthiş derecede korkuyor neolur sende ihmal etme hemen doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…