Kanama ve düşük tehlikesi hakkında

Wanniya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
709
291
33
Kızlar merhaba kısa süre önce regl kanı gibi akışkan bir kanama yaşadım parlak şekilde. Ambulans ile kaldırdılar yatış önerdiler. Şu an evdeyim progestoron ilacı kullanıyorum kalkmadan . Beni herkes bilir pinpirikli iğneden bile korkan biriyim fakat o durumda gözümde hiç bişey yoktu ve bebeğimin iyi olduğunu bilmek istedim . Belki aksi bir durum olur diye cinsiyetini öğrenmek istedim o an da o psikolojiyle bir oğluşum olacak. Daha dün gittim kontrole bebek normal kalp atımı da düzgün . yanlış olmasın rahim de mi adını unuttum incelme de olmuş o an hiç bişeyi aklımda tutamadım desem yeridir. 14+4 Şu an . Aynı durumu yaşayan arkadaşlar var ise nasıl toparladınız? Psikolojikmen çöktüm her gün doktora gidip bebeğimi kontrol ettirmek istiyorum yaşıyor mu aksilik var mı diye ? Hızlıca toparlamak için ilaç dışında bir yöntem var mıdır ? kemik iliği suyu bol su tüketiyorum yapmam gereken farklı şeyler var mıdır tecrübelerinizi yazar mısınız

Ben tüp bebek annesiyim, o kanamaları hep yaşadım. Progesteron ve şuan ismini hatırlamadığım bir iğne vuruluyordum her hafta, çok geçmiş olsun. Bi çok hamile yaşayabiliyor kanama, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim bende ilk defa olmasına rağmen başımdan kaynar sular döküldü korkudan size de çok geçmiş olsun inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…