kanama yaşayan oldu mu?? Acill

ankara_84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
357
368
103
Merhabalar ben 24 gun once ameliyat oldum hatta basligim vardi cok sukur iyiyim. Benden sonra erkek kardesim oldu cok problemli bi burnu vardi iki delikten de nefes alamiyordu zorlu bi amliyat oldu ama basarili gecmis. Bugun 5.gunu bugune kadar bir sıkinti yasamadik bugun aniden burnu aşiri taze kan olarak kanadi hani pihti degil.neredeyse bi avuc olmustur.Acile kaldirdik. Doktorumuz bisey olmaz deyip yolladi sonrasinda bu belli raliklarla tekrar oluyor. Bir suru damla seklinde kan akiyor . Boyle birdurum yasayan oldu mu?? Çok endiseliyiz

Merhabalar ben 24 gun once ameliyat oldum hatta basligim vardi cok sukur iyiyim. Benden sonra erkek kardesim oldu cok problemli bi burnu vardi iki delikten de nefes alamiyordu zorlu bi amliyat oldu ama basarili gecmis. Bugun 5.gunu bugune kadar bir sıkinti yasamadik bugun aniden burnu aşiri taze kan olarak kanadi hani pihti degil.neredeyse bi avuc olmustur.Acile kaldirdik. Doktorumuz bisey olmaz deyip yolladi sonrasinda bu belli raliklarla tekrar oluyor. Bir suru damla seklinde kan akiyor . Boyle birdurum yasayan oldu mu?? Çok endiseliyiz

Hic merakkk etmeyiinnn. Bende de oldu. Sadece dinlensin fazla yormasin kendini ve gunese cikmasin. Benim 7 gunumdan snra kanamam oldu ve snrasi iki
Kere daha oldu ve gectiii.

Ben de yaşadım ben sürekli kanama sorunu yaşadım en sonunda doktorum bir ilaç verdi, geceydi hatta nöbetçi eczaneden bulup aldık hemen kesildi. Benim o olmasa hiç kesilmezdi kanamam bence 7. Günde ilaçla anca kesildi.
Doktorunuzu arayın kanama var diyin o bir ilaç önerir. Bana kanama devam etse de yıka, sonra ilacı alıp buz koy demişti.

Gecmese kanama spray verim demisti doktorhm. nasil kendimi dinlenmeye aldiysam gecmisti. Insallah duzelir.

Back
X