kanama yoksa eğer ???

grsn

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2023
65
20
8
28
arkadaşlar merhaba keseyi gördüm inşallah haftaya bebeği göreceğim ilk tecrübem cok heecanlı ve panik halindeyim pko hastasıyım ve 6 yıl sonra gelen mücızem . sorum şu . kanamam yoksa heersey yolundadır değil mi ? keske her gün ultrssona girebilsem :(((

arkadaşlar merhaba keseyi gördüm inşallah haftaya bebeği göreceğim ilk tecrübem cok heecanlı ve panik halindeyim pko hastasıyım ve 6 yıl sonra gelen mücızem . sorum şu . kanamam yoksa heersey yolundadır değil mi ? keske her gün ultrssona girebilsem :KK43:((
Ay canim benim ben de ayni dusunuyordum hep bir an once hareketi baslasinda iyi mi degil mi diye anlayayim diyordum hareket baslayinca da az hareket etti diye doktora gidiyordum benim de tup bebek 😅 simdi ikinciye hamileyim ayni seyleri dusunuyorum tecrubeli olmama ragmen cok korkuyorum. Merak etme Allahin izniyle hic bi sorun cikmaz. Kotu dusunme, bir problem olsa doktor soylerdi zaten dikkat et diye. Saglikla kucagina al insallah. Annelik ne zor sey....

Ay canim benim ben de ayni dusunuyordum hep bir an once hareketi baslasinda iyi mi degil mi diye anlayayim diyordum hareket baslayinca da az hareket etti diye doktora gidiyordum benim de tup bebek 😅 simdi ikinciye hamileyim ayni seyleri dusunuyorum tecrubeli olmama ragmen cok korkuyorum. Merak etme Allahin izniyle hic bi sorun cikmaz. Kotu dusunme, bir problem olsa doktor soylerdi zaten dikkat et diye. Saglikla kucagina al insallah. Annelik ne zor sey....
ağlamamak için tutuyorum kendimi suan.. calışan anne olmak ıkı katı zor kardesım inan yere karton serip te öğlen fitil kullanıyorum ama iyi oldugunu karnımda geliştiğini büyüdüğünü bilsem hiç birsey zor gelmeyecek

Allah yardımcın olsun ne dersem dıyeyım bu korkun hıc bıtmeyecek, dusunmeyeye calıs.... bu hafatlarda kotu bır sey olsa kanama vs oluyor hatta olsa bıle sağlıklı ılerleyen oluyormuş 9 ay kıpkırmızı kanaması olanı duydumyıne de bebegıne bısey olamamıstı..... dua et bol bol, okumayı bılmıyorsan dınle, rahatla..... stres en kotu dusman bebegıne...

Kendinizi rahatlatmazsanız bebeğinize zarar verirsiniz. 6. haftamda 3 kere pembe kahverengi akıntı gördüm kendimde sizin gibi panik oldum hatta düştü bile sandım. 1 hafta progestan kullandım. Şuan 3.5 aylık oldu ve inanılmaz hareketli. Kanamanız ve renkli akıntınız yoksa gayet iyisiniz demektir. Kanaması olup sağlıkla doğuranlar da var gerçi. İçinizi ferah tutun. Bebeğinize ve kendinize güvenin. Rabbim vaktinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Allah yardımcın olsun ne dersem dıyeyım bu korkun hıc bıtmeyecek, dusunmeyeye calıs.... bu hafatlarda kotu bır sey olsa kanama vs oluyor hatta olsa bıle sağlıklı ılerleyen oluyormuş 9 ay kıpkırmızı kanaması olanı duydumyıne de bebegıne bısey olamamıstı..... dua et bol bol, okumayı bılmıyorsan dınle, rahatla..... stres en kotu dusman bebegıne...
okuyorum hep canım dilimde sürekli duam kucağıma hayırlısıyla sağlıcakla almak çok bekledim çok dua ettimm...

Back
X