Kanama

Pink_blue_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
3.537
4.331
133
5 haftalık hamileyim kese göründü kahverengi tarzı kanamam var progestan kullanıyorum böyle bir şey yaşayıp bu durumu atlatanlar yorum yapabillir mi ne yapmam lazım benim hiç iyi değilim

canım hiç panik yapma
benim de hafif kahverengi akıntım oluyordu
doktor progestan da vermedi
normal hafif akıntı olması dedi
canını sıkıp moralini gereksiz düşürme
düşük riskin var denediyse doktorun böyle hafif kanama olması normal
kahverengi olması pembe kırmızı olmasından daha masum zaten

canım hiç panik yapma
benim de hafif kahverengi akıntım oluyordu
doktor progestan da vermedi
normal hafif akıntı olması dedi
canını sıkıp moralini gereksiz düşürme
düşük riskin var denediyse doktorun böyle hafif kanama olması normal
kahverengi olması pembe kırmızı olmasından daha masum zaten
Hiç iyi değilim elim ayağım titriyor kalbim hızlandı sanki evet kırmızı değil kahverengiye dönük nasıl atlattın yattın mı hep ne zaman geçti kanaman ne olursun bilgilendir beni

yatmaya fırsatım olmadı
yoğun tempo çalışıyordum
vakit oldukça uyumaya çalışıyordum ama tüm gün işteydim
panik telaş fiziksel yorgunluktan daha tehlikeli diye düşünüyorum
doktor düşük tehlikesi var dedi mi? demediyse evham yapmayın
daha yolun başındasınız sakinleşmeye çalışın

yatmaya fırsatım olmadı
yoğun tempo çalışıyordum
vakit oldukça uyumaya çalışıyordum ama tüm gün işteydim
panik telaş fiziksel yorgunluktan daha tehlikeli diye düşünüyorum
doktor düşük tehlikesi var dedi mi? demediyse evham yapmayın
daha yolun başındasınız sakinleşmeye çalışın
Düşük tehlikesi var dedi

bana miktarini vs sormadan alttan muayene etmeden böyle kahverengi akıntı olması normal dedi. ilk gebeliğim idi.
doktorunuzun tavsiyesine uyun istirahat dediyse bol bol dinlenin ama daha çok moralinizi yükseltin
endişe etmek durumu düzeltmez aksine sizi zora sokar
Dr. Banu Çiftçi genetik olarak kusurlu olan bebekler düşer diyor yani tutunsa kendisi ve anne için sorun olabilir ilerde. o yüzden tutunmasını istemiyoruz diyor.
Allah'tan hayırlısını istemek lazım
Karnımızdaki bir emanet, bizim elimizden gelmiyor, dua edip bekleyelim
Inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız

ben 4 hamilelik yasadim
1. 5.5 haftalikti yogun kanama ile düştü
2. hamile oldugumu ogrendigimden beri kahve lekeler vardi beta kanda cok yuksekti ama keseyi goremediler 3-4 gun hast de yattim 6. hafrada kanama oldu 1 ay raporluydum ve kizim dogdu su an 3.5 yasinda
3. hamilelik dustu kese bosanmis icimde ilaclar tutuyormus bebek olusmamis kurtaj oldum
4. hamileligim simdiki 2 hafta raporluydum az bi kanamam oldu kahve lekeler hala var haftada 1 proluton depot igne ,sabah aksam progestan iciyorum sali gunu de is basiyim oturarak caliscam bklm hayirlisi

yani benim hamilelikte ilk 3 ayim kaos gibi geciyor 12. haftada dusuk riskim azaliyor ama o zamana kadar hep progestan iciyorum

Sürekli yatıyor musunuz peki bana doktor WC dışında kalkma dedi progestan günde kaç kez kullanıyorsunuz

Bende şuan 12. Haftayı görebilmek için dua ediyorum 1 kızım var şükürler olsun onun hamileliği de böyle sıkıntılı geçti 12. Haftadan sonra rahatlamıştım

Sürekli yatıyor musunuz peki bana doktor WC dışında kalkma dedi progestan günde kaç kez kullanıyorsunuz
yok cnm 3.5yasinda bi iizim var yemekcamasir onu yikama falan ilgileniyorum tabi mecbur

5 haftalık hamileyim kese göründü kahverengi tarzı kanamam var progestan kullanıyorum böyle bir şey yaşayıp bu durumu atlatanlar yorum yapabillir mi ne yapmam lazım benim hiç iyi değilim
Hiç korkma canım benimde oldu progestan içtim bol bol dinlendim geçti doktorlar en ufak bir kanamayı dahi düşük tehlikesi olarak görüyorlar kahverengi lekeden hiç korkma yerleşme kanamasıdir büyük ihtimalle

Hiç korkma canım benimde oldu progestan içtim bol bol dinlendim geçti doktorlar en ufak bir kanamayı dahi düşük tehlikesi olarak görüyorlar kahverengi lekeden hiç korkma yerleşme kanamasıdir büyük ihtimalle
İnşallah dediğiniz gibidir bol bol dinleniyorum progestan içiyorum ve duamı ediyorum

Hiç korkma en baştan kahverengi lekelenemem oldu doktor düşük tehdidi dedi 6,9 ve 11. Haftada kırmızı kanamam olarak hastaneye gittim yattım progesteron ve pruluton Depot iğne oluyorum. Nasibi varda ne olursa olsun doguyo ilk hamileliğimde de kahverengi oldu 5 haftalık falandı sanırım keseyi görmeden düştü sen içini rahat tut yeter ki bol bol dinlenmeye bak

Hiç korkma en baştan kahverengi lekelenemem oldu doktor düşük tehdidi dedi 6,9 ve 11. Haftada kırmızı kanamam olarak hastaneye gittim yattım progesteron ve pruluton Depot iğne oluyorum. Nasibi varda ne olursa olsun doguyo ilk hamileliğimde de kahverengi oldu 5 haftalık falandı sanırım keseyi görmeden düştü sen içini rahat tut yeter ki bol bol dinlenmeye bak
İnşallah Allah bütün hamilelere sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin içinde bana da inşallah

Back
X