Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme kanaması olabilir gebelik gibi bir düşünceniz varsa. Enfeksiyon olabilir ya da sadece adetle atılmamış minik bir kısım olabilir. Bunların hepsi bel ağrısı da yapabilir tabii. Benim âdetim bittikten birkaç gün sonra bu şekil pembemsi akıntım oldu bu ay. Herhangi bir sebebi yok
Yerleşme kanaması olabilir gebelik gibi bir düşünceniz varsa. Enfeksiyon olabilir ya da sadece adetle atılmamış minik bir kısım olabilir. Bunların hepsi bel ağrısı da yapabilir tabii. Benim âdetim bittikten birkaç gün sonra bu şekil pembemsi akıntım oldu bu ay. Herhangi bir sebebi yok
Yumurtlamanız başladı ise eğer, yumurtlama zamanı olan akıntı reglden içerde kalan birkaç parçalık kanı dışarı atıyor olabilir. Bu günleri değerlendirmeye çalışın