Kanama

Butterfly193

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
2.768
1.078
63
Kızlar gebelikte kanama varsa gebelik devam ediyor mudur bugün kanamanın 4. Günü gecikmenin 15 günü pozitif görmüştüm ama kan vermemiştim 3 tane testimde pozitifti 19. Gün kanamam başladı kan verdim doktorum çok düşük bı değer ama gebelik çıkmış dedi 2 gün sonra yine kan ver bakalım artacak mı azalacak mi dedi ama ilk kanama günü benden parça gibi bı şey cevizden biraz küçük buyuklukteydi sizce gebeliğin devam etmesi gibi bı durum söz konusu mu

İkinci kan sonucunu görmeden bunu bilemeyiz. Şuan beta değeri önemli olan. Bazı gebeliklerde kanama alanı olabiliyor belki de kanamanız bu yüzden kan verdiyseniz sonucunu değerlendirin vermediyseniz hemen verin

İkinci kan sonucunu görmeden bunu bilemeyiz. Şuan beta değeri önemli olan. Bazı gebeliklerde kanama alanı olabiliyor belki de kanamanız bu yüzden kan verdiyseniz sonucunu değerlendirin vermediyseniz hemen verin
Bugün vermeye gittim sağlık ocağına ama tatilmis pazartesi gidicem inşallah

Devlete acile gidin beta yaptırın iki dakika.
19 Mayıs tabi tatil sağlık ocağı

Kanamanız canlı kırmızı taze kan gibi mi?
Kanamanın birden çok sebebi olabilir.
Beta ve usg yol gösterir.

Kanamanız canlı kırmızı taze kan gibi mi?
Kanamanın birden çok sebebi olabilir.
Beta ve usg yol gösterir.
Hayır biraz kahverengi gibi pazartesi kan vericem inşallah düşük olmamıştır doktora göründüm şimdilik ilaç kullanıyorum kanamam öyle çok fazla değil

Bugün vermeye gittim sağlık ocağına ama tatilmis pazartesi gidicem inşallah
Acile gitseydiniz keşke orada bakarlardı beklemek zararınıza olmuş ben olsam hiç durmazdım bile ama tabii imkanları bilemeyiz eğer kanamanız pıhtılı veya canlı kırmızı değilse kanama alanı olabilir

Bende hamileyim ilk betan23 sonrası 36 şimdi 70 oldu adet görüyorum iki gündür ve benden. De ikidir parça feliyor düşük mü oldu acaba
Betalarınız arası iki gün mü?
En son ki betanız hangi güne ait?
Kanamanız canlı renk ise doktora gidin. Karnınızda ağrı batma sancı var mı?
Sağ ya da sol tarafta?

Kanama Durdu bugün imkanlarım kısıtlı canlı kırmızı da değil pihtili da değil ancak pazartesi günü ogrenicem

Yarın acile gidin yine baktırın.
Kanama devam ediyor mu?
Ya dokyor kanamaya bakma dedi bizim için bebeğin kesesini görene kadar riskli dedi isteidgim şekilde yükselmiş dedi sağlıklı duruyor ama kimyasal gebelik dedi dün de boyoe ciğer şeklinde parça geldi sordum hicaya düşürüyor oalbilrsin dedi progestan kulan dedi şimdi alttan aldım bakalım cuma günü yeniden test vericem

Geçmiş olsun.
Cumaya kadar neden hafta ilerlesin diye mi?
Kese görmek beta yükselme düşmesine bakmak için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…