- 15 Ocak 2023
- 2.768
- 1.078
- 63
- Konu Sahibi Butterfly193
-
Bugün vermeye gittim sağlık ocağına ama tatilmis pazartesi gidicem inşallahİkinci kan sonucunu görmeden bunu bilemeyiz. Şuan beta değeri önemli olan. Bazı gebeliklerde kanama alanı olabiliyor belki de kanamanız bu yüzden kan verdiyseniz sonucunu değerlendirin vermediyseniz hemen verin
Nurdaginda yaşıyorum orda da veremedim başka kan testlerim de vardı onlara bakmıyoruz dediler laboratuvar tam oturmuş değil dahaDevlete acile gidin beta yaptırın iki dakika.
19 Mayıs tabi tatil sağlık ocağı
Hayır biraz kahverengi gibi pazartesi kan vericem inşallah düşük olmamıştır doktora göründüm şimdilik ilaç kullanıyorum kanamam öyle çok fazla değilKanamanız canlı kırmızı taze kan gibi mi?
Kanamanın birden çok sebebi olabilir.
Beta ve usg yol gösterir.
Acile gitseydiniz keşke orada bakarlardı beklemek zararınıza olmuş ben olsam hiç durmazdım bile ama tabii imkanları bilemeyiz eğer kanamanız pıhtılı veya canlı kırmızı değilse kanama alanı olabilirBugün vermeye gittim sağlık ocağına ama tatilmis pazartesi gidicem inşallah
Bende hamileyim ilk betan23 sonrası 36 şimdi 70 oldu adet görüyorum iki gündür ve benden. De ikidir parça feliyor düşük mü oldu acabaKanamanız canlı kırmızı taze kan gibi mi?
Kanamanın birden çok sebebi olabilir.
Beta ve usg yol gösterir.
Betalarınız arası iki gün mü?Bende hamileyim ilk betan23 sonrası 36 şimdi 70 oldu adet görüyorum iki gündür ve benden. De ikidir parça feliyor düşük mü oldu acaba
Kanama Durdu bugün imkanlarım kısıtlı canlı kırmızı da değil pihtili da değil ancak pazartesi günü ogrenicemAcile gitseydiniz keşke orada bakarlardı beklemek zararınıza olmuş ben olsam hiç durmazdım bile ama tabii imkanları bilemeyiz eğer kanamanız pıhtılı veya canlı kırmızı değilse kanama alanı olabilir
Batma yok eveg iki gün var aralarında en son ki testim dün 70 duBetalarınız arası iki gün mü?
En son ki betanız hangi güne ait?
Kanamanız canlı renk ise doktora gidin. Karnınızda ağrı batma sancı var mı?
Sağ ya da sol tarafta?
Yarın acile gidin yine baktırın.Batma yok eveg iki gün var aralarında en son ki testim dün 70 du
Ya dokyor kanamaya bakma dedi bizim için bebeğin kesesini görene kadar riskli dedi isteidgim şekilde yükselmiş dedi sağlıklı duruyor ama kimyasal gebelik dedi dün de boyoe ciğer şeklinde parça geldi sordum hicaya düşürüyor oalbilrsin dedi progestan kulan dedi şimdi alttan aldım bakalım cuma günü yeniden test vericemYarın acile gidin yine baktırın.
Kanama devam ediyor mu?
İnşallah güzel sonuçlar olsun haber ver bizlere deKanama Durdu bugün imkanlarım kısıtlı canlı kırmızı da değil pihtili da değil ancak pazartesi günü ogrenicem
Geçmiş olsun.Ya dokyor kanamaya bakma dedi bizim için bebeğin kesesini görene kadar riskli dedi isteidgim şekilde yükselmiş dedi sağlıklı duruyor ama kimyasal gebelik dedi dün de boyoe ciğer şeklinde parça geldi sordum hicaya düşürüyor oalbilrsin dedi progestan kulan dedi şimdi alttan aldım bakalım cuma günü yeniden test vericem
Sanırım betaya bakicak progestan verdi onu kullanıyorumGeçmiş olsun.
Cumaya kadar neden hafta ilerlesin diye mi?
Kese görmek beta yükselme düşmesine bakmak için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?