E ebruyzc08 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Haziran 2023 1 0 1 21 4 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ebruyzc08 #1 6 haftalık gebeyim dün saat 11 gibi adet olur gibi kanamam başladı progeston verdi acil deki doktor pazartresi kadın doğuma gidecem kanamam var ve ara ara pıhtı geliyo düşük mü yaptim bilmiyorum bilgisi olan yazsin hiç ağrım biseyim yok
6 haftalık gebeyim dün saat 11 gibi adet olur gibi kanamam başladı progeston verdi acil deki doktor pazartresi kadın doğuma gidecem kanamam var ve ara ara pıhtı geliyo düşük mü yaptim bilmiyorum bilgisi olan yazsin hiç ağrım biseyim yok
Znpsrczeynep Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Nisan 2020 756 349 53 46 4 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ebruyzc08 #2 Malesef ben 8 haftalik bebeğimi bu sekilde dusuk uaptim canim once kahve lekelemeyin geldi bir gün sonrası pıhtıli kanama ve sonuç dusuk yaptim
Malesef ben 8 haftalik bebeğimi bu sekilde dusuk uaptim canim once kahve lekelemeyin geldi bir gün sonrası pıhtıli kanama ve sonuç dusuk yaptim