• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanama

kader dilara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
Merhaba arkadaşlar 1 mayıs cuma dondurulmuş çift 5 gün embriyo transferi yaptım bugün cuma 7 günümdü dün ve bugün sadece peçeteye gelen pembe kan geldi 7 gün kaset ve erken gebelik testi yaptım tek çizgi anlamadım ne oluyor

Benimde öyle oldu yerleşme kanaması canım dikkat et yine
6 ve 7’nci günde geldi ama çok aşırı azdı ve bir kerelik oluyor önceki transferlerimde böyle bişey yaşamadm zatwn onalrda en başında tutunma olmamıştı bu üçüncü böyle olunca panikledim aşırı kasık ağrılarım var bugün 8’nci günüm testler tek çizgi çıkıyor neden bilmiyorum buda olmadı sanırm

8. günde kaset testte çıkmayabilir, ben de dediğiniz şekilde pembe lekelenme kızımda da oldu daha önceki denememde de. Yani ne olumlu ne olumsuz bir şeye yormayın. Erken gebelik testiyle sabah ilk idrarda çıkabilir belki. İnşallah hayırlı haberler alırsınız.

8. günde kaset testte çıkmayabilir, ben de dediğiniz şekilde pembe lekelenme kızımda da oldu daha önceki denememde de. Yani ne olumlu ne olumsuz bir şeye yormayın. Erken gebelik testiyle sabah ilk idrarda çıkabilir belki. İnşallah hayırlı haberler alırsınız.
İnşallah ben ve benim gibi hayırlı haberleri almak isteyen tüm anne adaylarımıza dua ediyorum inşallah hepimiz o haberleri alırız süreç gerçekten çok yorucu ve umut verici hele ki olmayınca insan daha çok üzülüyor, evet yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testini deneyeceğim , idrara daha geç geçiyor dediler ama tabi insan yine bekliyor , leke olunca üstelik birde ağrılar eklenince anlam veremedim acaba ters giden bişeyler mi var diye düşündüm

Amin İnşallah Allah siz de içinde isteyen herkese nasip etsin.
Benim 4 denemem oldu, inanın kanama da ağrı da tutanda da oluyor tutmayanda da hiç olumsuza yormayın. İnşallah güzel haber alınca buraya da yazın, Allah gönlünüze göre versin.

Benim 4 denemem oldu, inanın kanama da ağrı da tutanda da oluyor tutmayanda da hiç olumsuza yormayın. İnşallah güzel haber alınca buraya da yazın, Allah gönlünüze göre versin.
Salı günü sonuç alacağız bakalım inşallah hayırlı haberi alırız benim de 3’ncü denemem ikisi taze transferdi bu dondurulmuş bunda umudum vardı ama o anlık leke ve ağrılar beni bir umutsuzluğa sürükledi , testlerde iğne etkisiyle yalancı olabiliyormuş

Merhaba değerim 27.8 geldi

Merhaba, yeni gördüm mesajınızı, merhaba. Yükselmiştir İnşallah

Back
X