Kanama

Bu sekil ilac kullanan var mi?

• Var

OY: 2 100,0%
  • Var

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2

Napcaz8888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
12
0
1
37
Slm arkadaşlar dun gece kanamam oldu 11haftalik bebeğim idrardan sonra uzun surmedi.ilk gebelik dusuk oldu kalp atışları olmadi.Doktor da bu dünya ilaç verdi. Gyno fero sanık, magnorm, decavit ,progastan ,coaspirin folikasit bunları kullanan varmi?

Slm arkadaşlar dun gece kanamam oldu 11haftalik bebeğim idrardan sonra uzun surmedi.ilk gebelik dusuk oldu kalp atışları olmadi.Doktor da bu dünya ilaç verdi. Gyno fero sanık, magnorm, decavit ,progastan ,coaspirin folikasit bunları kullanan varmi?
folikasit ve progestan kullandım , ikisi de iyi geldi.Özellikle progestanı düşük tehlikesi için veriyorlar hem iğne hem hapını kullandım , şükürler olsun bebeğim tutundu.

Bu
bunlar ilaç değil ki mineral ve vitamin gumi fero Demir hapı magnorm magnezyum takviyesi decavit vitamin folikasitte öyle progestan Bebeğin düşmemesi için corasprinde kan sulandırmak için galiba progrstanı ve folikasiti ilk üç ayda kullandım kanamam olmamasına rağmen su anda Demir ilacı decavit ve magnorm kullanıyorum ama doktor decaviti bırakabileceğimi söyledi artık

ılkı dusuk olana 2. gebelıgınde genelde coraspırın verıyorlar
psogestanı da cocuk tutunsun dıye verıyolar
gerısını vıtamın folık asıt demır magnezyum falan hepımız kullanıyoruz

bende ilk gebeliğimi 8 haftalıkken kaybettim şimdi tekrar hamileyim çalışıyorum sürekli kahverengi akıntım geldi şu an 20 haftalık olduk ama çok şükür progestan ve coraspin kullandım korkma Allah ın izniyle bişecik olmaz :KK49:

Back
X