Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım. Kimsenin başına vermesin allahım.Geçmiş olsun umarım bir daha böyle birşeyle karşılaşmazsınız, çok kanama olduğunda hemen doktorunuzu bildirin bir dahaki sefere durdurulmazsa kötü sonuçları olabilir çünkü
Hımm bak sana da olmuşBenim de öyle oldu bir kere, su gibi aktı durmadı epeyce. .çok yorulmuş ve uykusuz kalmıştım o gün. .Bu yüzden olabileceğini söylemişti doktor..
Endişelenme hemen cnm belki iyileşme sürecinle alakalıdır doktor normal diyorsa. Kan basıncını artıran(seni yoracak heyecanlandıracak vs.) işlerle mi uğraşıyorsun acaba bu da kanamaya sebep olabiliyormuş. ikisi de fışkıran tarzdamı, Kanamalar kaç dkda duruyor? kısa sürede duruyorlarda bence korkmana gerek yok. Umarım bir daha olmaz çok geçmiş olsun:/Bugün 2 defa burnum kanadı.
Biri öğlen diğeri de az önce.
Doktor hala normal diyor![]()
İçimi rahatlattın, teşekkür ederim canım allah razı olsun.Endişelenme hemen cnm belki iyileşme sürecinle alakalıdır doktor normal diyorsa. Kan basıncını artıran(seni yoracak heyecanlandıracak vs.) işlerle mi uğraşıyorsun acaba bu da kanamaya sebep olabiliyormuş. ikisi de fışkıran tarzdamı, Kanamalar kaç dkda duruyor? kısa sürede duruyorlarda bence korkmana gerek yok. Umarım bir daha olmaz çok geçmiş olsun:/
Bak paniklemişsn hep ondan oluyordur kesin merak etme doktoruna güven :) o sorun yok diyorsa öyledir kaç yıldır bu işte usta biz bilemeyiz anca okuduklarımızla. Bak mesela o dediğin parça olayını ben hiç duymamıştım demek pıhtılaşıyor içerde, çıkması gerekiyordu demekki iyileşmesi için. Daha burnun çok çok yeni herşey olabilir, kolay birşey değilki bu ameliyat şıp diye iyileşmiyor işte. Sen yine de endişelendiğin bi durumda mutlaka bilgilendir için rahat olarak ilerlesin iyileşmenİçimi rahatlattın, teşekkür ederim canım allah razı olsun.
Öğlen bayramlaşma telaşına girmiştim, kanadı. Neyse ki 3 damlayı geçmedi.
Akşam ki fenaydı ama. Bir anda bişey oldu Panikledim. Ve malum son... Ama bu sefer ki cuma günü olduğu gibi, musluk misali...
5 dakika sürüyor, belki de daha fazla.
Doktor sümkür dedi, sümküremiyorum ki
Zorladım kendimi, oldu. Sol delikten ( kanayan delik) kocaman bir parça çıktı, yuhhh
Her üzüldüğüm veya paniklediğim zaman böyle olursa... Kan kalmayacak![]()
O parça bana tuhaf gelmedi. Çünkü pansuman için gittiğimde KBB uzmanı temizliyor burnumu. Oldukça can acıtıcı bir durum. Burnumun içinden bu tarz parçalar çıkıyor. Bu akşam çıkan parça, doktorumun çıkardığından da büyüktü.Bak paniklemişsn hep ondan oluyordur kesin merak etme doktoruna güven :) o sorun yok diyorsa öyledir kaç yıldır bu işte usta biz bilemeyiz anca okuduklarımızla. Bak mesela o dediğin parça olayını ben hiç duymamıştım demek pıhtılaşıyor içerde, çıkması gerekiyordu demekki iyileşmesi için. Daha burnun çok çok yeni herşey olabilir, kolay birşey değilki bu ameliyat şıp diye iyileşmiyor işte. Sen yine de endişelendiğin bi durumda mutlaka bilgilendir için rahat olarak ilerlesin iyileşmen![]()
Anladım aynı türden hepsi yani, benim ilginçtir hiçböyle bi parçam,burnumda pıhtım olmadı.O parça bana tuhaf gelmedi. Çünkü pansuman için gittiğimde KBB uzmanı temizliyor burnumu. Oldukça can acıtıcı bir durum. Burnumun içinden bu tarz parçalar çıkıyor. Bu akşam çıkan parça, doktorumun çıkardığından da büyüktü.
Evet canım ağrılı oluyor. Doktor alıyor hep parçalarıAnladım aynı türden hepsi yani, benim ilginçtir hiçböyle bi parçam,burnumda pıhtım olmadı.
Belki tamponum baya geç çıktığındandır bilemiyorum ama 1 ay boyunca burun içimi temizledim suyla gelenler bildiğimiz sıvı-akışkan maddelerdi ve kırmızı değildi hiçbiri sarı renkteydi işte :) hala da gelirse öyle geliyor. pıhtı can acıtıcı olsa gerek çıkarması felanama eminim o da geçecektir bir aya felan.Akıntılarım benim bitti artık çok daha iyi nefes alıyorum tıkıyordu çok fena bazen seninde öyle olur. Cımbızla mı alıyosun genelde yapışan cisimleri evde?(bugünkü sümkürmen dışında) .