Kanama

Merhaba benim de dun kanamam oldu baya fazla ama cay gibiydi rengi ve kivami pecete koymustum pecete su gibi islanmisti sonra kahverengi akinti seklinde dondu doktorum dusuk tehlikesi dedi pruluton igne yapti gunde iki kere progestan kullaniyorum ama gecmedi hala lekelenmem var hamile oldugumu ogrendigimden beri hicbir is yapmamistim yemek bile yapmiyor surekli uzanip dinleniyordum neden boyle oldu cok uzgunum

merhaba geçmiş olsun öncelikle bende 12 haftalık hamileyim 6 haftamdan beri kanamam var 6 haftadaki kanamam eşofmanın dizlerine kadar kan olmuştu çok yoğundu hemen doktotora gittim doktor 3 tanen iğne verdi sonra progestan a devam ettirdi arda ufak lekelenmem oluyor veya genelde hafta sonları gece bir kalkıyorum kan geliyor her hafta nerdeyse doktordayım sebep söylemiyorular şundan kanıyor bundan kanıyor bişey diyen yok sadece cinsel ilişki yasak dinleniceksin enson düngece kanamam oldu inşallah bu son dur daha olmaz :KK43:

Ne zaman kesildi acaba kanamaniz son ayiniza kadar sürdü mü neler yaptiniz

Bende 13.haftamdayim kahverengi leke 2 haftadir hergun var bi gun bile temiz geciremiyorum. Onun oncesinde de buyuk bi kanama yasamistim 11.haftada. 7 haftaliktan beri böyle malesef
Benim 5.haftadan itibaren baslamisti,cok buyuk kanama sonrasi kahve lekeler vardi,cok dikkat ettim progestan hapimi ictim ,proluton ignemi 2 gunde bir oldum.Dinlendim.4. Ay ancak duzeldi.Siz zaten riskli haftayi gecmissiniz kalp atisi olduktan sonra dusme riski cok azaliyor.

Back
X